Fotografija: Grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh i šefica ŽUC-a Nataša Koronc/Foto: Grad Grubišno Polje
Grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh i šefica ŽUC-a Nataša Koronc/Foto: Grad Grubišno Polje

Grubišno Polje i ŽUC u novom projektu: "Obnavlja se cesta od Velike Barne do Male Jasenovače"

Vrijednost radova predviđena je na maksimalnih 228.241,00 eura, no točan iznos znat će se nakon provođenja postupka javne nabaveU obnovu kreće još jedna prometnica na području Grada Grubišnog Polja. Riječ je o županijskog cesti koja spaja Veliku Barnu i Malu Jasenovaču, ukupne duljine 2823 metra. Iako je riječ o prometnici u nadležnosti Županijske uprave za ceste BBŽ, obnovu će prema već dobro uhodanom modelu podjele troškova između ŽUC-a te gradova i općina, sufinancirati Grad Grubišno Polje.

Javna nabava

Sporazum kojim je definirana ta odluka potpisali su ovoga tjedna grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh i ravnateljica ŽUC-a BBŽ Nataša Koronc. Vrijednost radova predviđena je na maksimalnih 228.241,00 eura, no točan iznos znat će se nakon provođenja postupka javne nabave.

Novi projekt

Za ovaj projekt u proračunu Grad Grubišnog Polja osigurano je 130 tisuća eura, dok će ostatak biti namiren iz proračuna ŽUC-a.

Ovo nije prva suradnja Grada i ŽUC-a. Po sličnom modelu ranije je asfaltirana prometnica prema Ivanovom Selu, a u budućnosti je u planu asfaltiranje biciklističke staze u Ulici Ivana Nepomuka Jemeršića u samom središtu grada.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!