Fotografija: Pročitajte sve detalje oko javnog poziva za sufinanciranje udruga/Foto: TZ Grada Lipika
Galerija
Pročitajte sve detalje oko javnog poziva za sufinanciranje udruga/Foto: TZ Grada Lipika

Grad Lipik raspisao Javne pozive za sufinanciranje projekata udruga za 2023. godinu

Javni pozivi za sufinanciranje raspisani su za udruge koje rade za opće dobro, udruge branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata kao i za projekte iz područja kulture i sportaTemeljem članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i čl. 14. Pravilnika o financiranju javnih potreba Grada Lipika, Grad Lipik je na svojim službenim web stranicama raspisao Javne pozive za sufinanciranje projekata udruga za opće dobro, udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata te projekata iz područja kulture, sporta, ali i onih koji su financirani iz  drugih izvora -  međunarodnih fondova za 2023. godinu, piše Compas.

Na stranicama Grada

Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata udruga za opće dobro koje će se financirati iz proračuna Grada Lipika u 2023. godini - pogledajte OVDJE.

Ajvarfest, jedna od važnijih manifestacija u Lipiku/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr
Ajvarfest, jedna od važnijih manifestacija u Lipiku/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr

Javni poziv za prijavu projekata iz područja sporta za 2023. godinu - pogledaj te OVDJE.

Javni poziv za sufinanciranje projekata udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata za 2023. godinu - pogledajte OVDJE.

Javni poziv za sufinanciranje projekata/programa koji su financirani iz drugih izvora - međunarodnih fondova za 2023. godinu - pogledajte OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!