Fotografija: Gradonačelnik Josip Bilandžija potpisao je ugovore za financiranje/Foto: KruGarešnica
Gradonačelnik Josip Bilandžija potpisao je ugovore za financiranje/Foto: KruGarešnica

Grad Garešnica za vatrogasce, sport, tehničku kulturu, turizam i crveni križ osigurao 290.300 eura

Turistička zajednica Sjeverna Moslavina, Vatrogasna zajednica i Sportska zajednica Grada Garešnice ove će godine iz proračuna dobiti više sredstava nego laniGradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija s predstavnicima gradske Vatrogasne i Sportske zajednice, Zajednice tehničke kulture, Turističke zajednice Sjeverna Moslavina i Gradskog društva Crvenog križa potpisao je ugovore o financiranju njihovih aktivnosti. Za njihov rad u 2024. godini osigurano je 290.300 tisuća eura iz gradskog proračuna. 

Povećani neki iznosi

Turističkoj zajednici Sjeverna Moslavina dodijelit će se sredstva u ukupnom iznosu od 50.000 eura, dok su 2023. godine ta sredstva iznosila 34.560 eura. Vatrogasna zajednica dobit će 90.000 eura, što je također više nego lani kada ja dobila 88.000 eura. Za Sportsku zajednicu Grada Garešnice osigurano je 110.000 eura, što je čak 19.750 eura više nego u 2023. godini. Isti iznosi kao i prošle godine osigurani su za Zajednicu tehničke kulture i to 13.300 eura kao i za Gradsko društvo Crvenog križa 27.000 eura. 

Gradonačelnik Josip Bilandžija zahvalio se na svim aktivnostima koje su proveli u prošloj godini te im zaželio uspjeh u radu i u narednom razdoblju. Pohvalio je dosadašnju suradnju te rekao da im Grad Garešnica pruža punu potporu u radu. Predstavnici Zajednica i Gradskog društva Crvenog križa zahvalili su se na dosadašnjoj potpori kao i na osiguranim sredstvima za njihov rad u ovoj godini. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!