Fotografija: Predsjednici zajednica svih udruga Grada Garešnice/ Foto: KruGarešnica.info
Galerija
Predsjednici zajednica svih udruga Grada Garešnice/ Foto: KruGarešnica.info

Grad Garešnica osigurao 1,7 milijuna kuna za rad svojih zajednica

Ovim sredstvima pomažemo vaš rad, da bude još kvalitetniji, a želja nam je da naša dobra suradnja ubuduće postane još bolja, poručio je gradonačelnik BilandžijaGrad Garešnica svake godine sufinancira rad zajednica na svom području. To se odnosi na Vatrogasnu, Sportsku, Turističku, zatim Zajednicu tehničke kulture te Crveni križ, javlja KruGarešnica.info. Ugovore s njima, u vrijednosti od milijun i 720 tisuća kuna, danas je u Gradskoj upravi potpisao gradonačelnik Josip Bilandžija.

Odlična suradnja

- U ime Grada Garešnice, želim zahvaliti svima vama kao vodećim ljudima i onima koji predstavljaju naše zajednice. Zbog toga smo danas ovdje da potpišemo ugovore i pomognemo vaš rad, da bude još kvalitetniji, a želja nam je da naša dobra suradnja ubuduće postane još bolja – poručio je gradonačelnik Bilandžija.

Josip Bilandžija/ Foto: KruGarešnica.info
Josip Bilandžija/ Foto: KruGarešnica.info

Ugovore su potpisali predsjednik Vatrogasne zajednice grada Garešnice Đuro Petrić, zatim predsjednik Zajednice tehničke kulture Željko Vida, u ime Sportske zajednice grada predsjednik Željko Rijetković, u nazočnosti tajnika Milana Klišana, zatim za Turističku zajednicu Sjeverna Moslavina direktorica Daniela Belak te za Gradsko društvo Crvenog križa Garešnica ravnateljica Melita Lozina, piše KruGarešnica.info.

Potpisani ugovori vrijedni su 1,7 milijuna kuna/ Foto: KruGarešnica.info
Potpisani ugovori vrijedni su 1,7 milijuna kuna/ Foto: KruGarešnica.info