Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Foto: Getty Images/iStockphoto

Grad Daruvar podsjeća umirovljenike s niskim mirovinama: "Dođite po svoju uskrsnicu"

Ako sugrađani nisu u mogućnosti doći osobno po uskrsnicu, može ju podignuti član obitelji sa svojom osobnom iskaznicom i osobnom iskaznicom umirovljenikaJednokratna novčana pomoć „Ukrsnica“ u visini od 20,00 eura isplatit će se umirovljenicima s području Grada Daruvara koji imaju mirovinu najviše do 400 eura te nisu primatelji inozemnih mirovina, osim umirovljenika koji mirovinu primaju iz republika koje su bile u sastavu bivše SFR Jugoslavije, podsjećaju iz Grada Daruvara.

Može doći i član obitelji

Umirovljenci koji nisu navedeni u popisu HZMO-a (umirovljenici koji primaju mirovinu iz republika koje su bile u sastavu bivše SFR Jugoslavije obavezno moraju ponijeti Potvrdu o visini mirovine i fotokopiju osobne iskaznice).

Uskrsnica će se isplaćivati u zgradi Grada Daruvara, Trg kralja Tomislava 14, od 18. do 20. ožujka 2024. godine u razdoblju od od 8,00 do 11,00 sati.

Ako sugrađani nisu u mogućnosti doći osobno po Uskrsnicu, može ju podignuti član obitelji sa svojom osobnom iskaznicom i osobnom iskaznicom umirovljenika, javili su iz Grada. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!