Fotografija: Filip Medak dizajnirao je novu internetsku stranicu Grada Daruvara/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Filip Medak dizajnirao je novu internetsku stranicu Grada Daruvara/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

Grad Daruvar ima novu internetsku stranicu: "Sve je sada puno preglednije i funkcionalnije"

Za razvoj nove stranice, koja će građanima omogućiti puno jednostavniji pristup brojnim korisnim informacijama, zaslužan je daruvarski IT stručnjak Filip MedakDaruvar od utorka ima novu službenu internet stranicu. 

Na Daruvarčanima dobro poznatoj adresi www.daruvar.hr sada se nalazi nova, moderna i potpuno redizajnirana internet stranica na kojoj su sve dostupne za građane važne informacije. 

Osim aktualnosti iz rada gradonačelnika, njegovih zamjenika, gradskih ureda te Gradskog vijeća, tu su dostupni i različiti korisni materijali. 

Pomoću redizajnom osvježene web stranice možete tako doznati za najnovije natječaje koje Grad raspisuje, financijske poticaje, programe stambenog zrbinjavanja, razne socijalne potpore i slično, a sa weba se mogu skinuti te pohraniti i svi potrebni obrasci. 

"Kvalitetnije korisničko iskustvo"

S ciljem potpuno transpranetnog upravljanja Gradom, na stranici su dostupne sve informacije o gradskom proračunu, njegovom trošenju, ali i planovi gospodarenja otpadom te drugih komunalnih djelatnosti i slično kao i svi akti grada i gradonačelnika. Stranicu je kreirao IT stručnjak Filip Medak uz pomoć stručnih službi Grada. 

Nova web stranica Grada Daruvara/ Screenshot
Nova web stranica Grada Daruvara/ Screenshot
Nova web stranica Grada Daruvara/ Screenshot
Nova web stranica Grada Daruvara/ Screenshot

- Radili smo na ovom projektu više od pola godine. Čitava web stranica napravljena je iznova, "od nule". Napravljeno je novo, interaktivno sučelje koje će omogućiti građanima da jednostavnije dođu do željenih i potrebnih informacija. Svakako će to biti kvalitetnije korisničko iskustvo - rekao nam je Medak. 

Filip Medak/ Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Filip Medak/ Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

Postojeći sadržaj "prebačen" je na novu stranicu, ali je sada mnogo bolje organiziran, dodaje te ističe kako je stranica sada u potpunosti prilagođena i mobilnim telefonima te svim drugim uređajima neovisno o njihovim dimenzijama. Od gradskih IT-evaca doznajemo i kako će se u narednim tjednima otkriti novitet na društvenim mrežama koji bi trebao značajno unaprijediti i ubrzati direktno informiranje stanovnika Daruvara. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!