Fotografija: Raspisan je Natječaj za dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za studente/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Raspisan je Natječaj za dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za studente/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Grad Čazma i ove godine dodjeljuje 1000 kuna jednokratne pomoći svojim studentima

U tu svrhu u proračunu je ukupno osigurano 70 tisuća kuna, a usporedbe radi, prošle godine pravo na jednokratnu pomoć ostvarilo je 64 studenta
Grad Čazma i ove godine osigurala je sredstva za pomoć svojim studentima.

Naime, upravo je raspisan Natječaj za dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za studente, točnije za redovne studente, a dodijelit će iznos od tisuću kuna po studentu. 

U tu svrhu u proračunu je ukupno osigurano 70 tisuća kuna, a usporedbe radi, prošle godine pravo na jednokratnu pomoć ostvarilo je 64 studenta. Dodajmo i to da se novac odobrava za jednu godinu školovanja.

Opći uvjeti i kriteriji za dodjelu jednokratnih pomoći:

Pravo sudjelovanja imaju svi studenti koji ostvaruju sljedeće uvjete:

– prebivalište na području Grada Čazme,

– status redovnog studenta preddiplomskih i diplomskih studija u Hrvatskoj

– studenti koji nisu primatelji stipendije po bilo drugoj osnovi (kandidati koji trenutno primaju stipendiju po bilo kojoj osnovi ne mogu ostvariti pravo na ovu jednokratnu novčanu pomoć).

Detalje natječaja, poput potrebne dokumentacije, možete pronaći ovdje, a rok predaju zahtjeva je najkasnije do 20.10.2021.