Fotografija: Siniša Atlija, gradonačelnik Dario Hrebak, Branka Bakić i Tomislav Golubić/Foto: Grad Bjelovar
Siniša Atlija, gradonačelnik Dario Hrebak, Branka Bakić i Tomislav Golubić/Foto: Grad Bjelovar

Grad Bjelovar sufinancira nabavu novog kombija za HGSS Stanicu Bjelovar

Novi kombi nužnan je za rad HGSS-a Stanice Bjelovar, budući da stari kombi iziskuje više sredstava za održavanje i popravkeGrad Bjelovar sufinacirat će nabavu kombija nužnog za rad HGSS-a Stanice Bjelovar, rečeno je to danas na konferenciji za medije u Bjelovaru na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Dario Hrebak, pročelnik Stanice Bjelovar Siniša Atlija, dopročelnica Branka Bakić i spašavatelj Tomislav Golubić.

Aneks ugovora

Naime, nakon što je potpisan ugovor Grada Bjelovara s HGSS Stanicom Bjelovar za financiranje redovnog rada u vrijednosti 5.309,00 eura, potpisan je i aneks ugovora za dodatnih 4.000 eura. Tim novcem sufinancirat će se nabava kombija nužnog za rad HGSS-a Stanice Bjelovar, budući da stari kombi iziskuje više sredstava za održavanje i popravke.

Aneksom ugovora Grad se obvezao i u 2024. godini sredstva za nabavu kombija uvećati za dodatnih 6.000,00 eura (koja će biti isplaćena u dva obroka). Radi se ukupno o deset tisuća eura koje će Grad osigurati u tu svrhu.

Kombi za 9 putnika

Inače, traje postupak javne nabave na kambi vozilo, a otvaranje ponuda je 21. srpnja. Radi se o kombiju za 9 putnika, procijenjene vrijednosti 45.000 eura s PDV-om.

Kombi će pripadnici HGSS-a Stanice Bjelovar koristiti za prijevoz spašavatelja i opreme na intervencije, vježbe, tečajeve, dežurstva u nacionalnim parkovima i slično, kažu u Gradu Bjelovaru.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!