Fotografija: Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)

Grad Bjelovar poziva poljoprivrednike da prijave štetu nastalu od olujnog nevremena

Štetu možete prijaviti od ponedjeljka 17. srpnja u zgradi bjelovarske Gradske uprave na Trgu Eugena Kvaternika 2 u BjelovaruGrad Bjelovar poziva poljoprivrednike da prijave štetu nastalu nakon olujnog nevremena praćenog tučom koje je u četvrtak 13. srpnja 2023. godine zahvatilo bjelovarski kraj.

Štetu možete prijaviti od ponedjeljka 17. srpnja u zgradi bjelovarske Gradske uprave na Trgu Eugena Kvaternika 2 u Bjelovaru.

Nevrijeme je u četvrtak poharalo bjelovarski kraj/Snimio čitatelj
Nevrijeme je u četvrtak poharalo bjelovarski kraj/Snimio čitatelj

- Štetu možete prijaviti na prvom katu, soba broj 19 – pisarnica ili na e-mail poljoprivreda@bjelovar.hr. Potrebna dokumentacija može se podignuti od 17. srpnja 2023. godine na porti na ulazu u zgradu Grada Bjelovara na Trgu Eugena Kvaternika 2, svaki radni dan od 8 do 15 sati. Štetu mogu prijaviti svi poljoprivredni proi­zvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika koji nisu osigurali usjeve koje prijavljuju - poručuju iz Grada Bjelovara i napominju kako možete prijaviti samo štete nastale na terotorijalnom području koje pripada Gradu Bjelovaru, dok se prijavljene štete s drugih područja, kao i nepotpune prijave neće razmatrati.

Više informacija o prijavi štete, kao i sve potrebne obrasce, možete pronaći OVDJE na internetskoj stranici Grada Bjelovara. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!