Fotografija: U svom uredu gradonačelnik Josip Bilandžija održao je prijem za sve sportaše osvajače medalja i pohvalio njihov rad, trud i odricanje za sport koji vole/Foto: KruGarešnica
Galerija
U svom uredu gradonačelnik Josip Bilandžija održao je prijem za sve sportaše osvajače medalja i pohvalio njihov rad, trud i odricanje za sport koji vole/Foto: KruGarešnica

Garešnički gradonačelnik ugostio najuspješnije sportaše: "Krenuli su putem sporta i zdravlja"

"Zahvaljujem trenerima i roditeljima, ovo je zajednički rad, ali bez mladih ne bi bilo ništa. Valja spomenuti kako vi mladi na poseban način promovirate sport, ali i naš grad", kaže BilandžijaGAREŠNICA - Da je Garešnica sredina s puno talentiranih sportaša nije tajna, pogotovo nakon posljednjih uspjeha mažoretana Nike Žihera, šahistice Renate Hranilović te mladih savatista – Ene Katalenić, Tomislava Kranjeca, Domagoja Kunješića, Davida Štokića, Tomislave Krivec i Benjamina Božinića na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica

Upravo tim povodom u svom uredu u Gradskoj pravi gradonačelnik Josip Bilandžija održao je prijem za sve sportaše osvajače medalja i pohvalio njihov rad, trud i odricanje za sport koji vole, ali i za promociju grada Garešnice ne samo unutar granica RH, već i širom Europe, piše KruGarešnica.

Krenuli putem sporta i zdravlja

- U Garešnici se jako dobro radi s mladima koji ostvaruju jako dobre rezultate. Imamo velikog potencijala. Zahvaljujem trenerima i roditeljima koji su mladima dali znanje. Ovo je zajednički rad, ali bez mladih ne bi bilo ništa. Valja spomenuti kako vi mladi na poseban način promovirate sport, ali i naš grad. Želim vam i dalje puno uspjeha, poručio je gradonačelnik Bilandžija. 

Sve okupljene pohvalio je i trener te osnivač savate kluba Šan, Nenad Šarec.

- Rezultat i uspjeh su veliki, no ono što je još važnije, svi su oni mogu krenuti lošim putem, putem alkohola ili droge. Ali nisu. U sportu su i ostvaruju sjajne stvari. To je ono što je meni kao treneru puno važnije od samih rezultata, zaključio je.

Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica

Dobijete informaciju odmah, pratite nas na Facebooku!