Fotografija: Foto: BBŽ
Galerija
Foto: BBŽ

Garešnička srednja škola bogatija za novo kombi vozilo: "Djeca moraju sigurno putovati"

Kombi vozila dobile su škole u Bereku, Velikom Trojstvu, Velikom Grđevcu, Daruvaru i Kapeli. U planu su još Daruvar te škole u Velikoj Trnovitici i KončaniciŽupan Marko Marušić uručio je ravnatelju Srednje škole „August Šenoa“ Garešnica Robertu Kelečiću ključeve novog kombi vozila. Vrijednost vozila iznosi 44.802,00 eura, a Županija je taj novac osigurala iz decentraliziranih sredstava, javjaju iz BBŽ-a.

- Ovo je već šesto kombi vozilo koje smo nabavili za potrebe naših škola, a sve u cilju da osiguramo da naša djeca imaju siguran prijevoz i to ne samo od kuće do škole i od škole do kuće, nego i za sve druge potrebe i aktivnosti koje škola ima.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Podsjetit ću da smo ranije već nabavili kombi vozila za potrebe škola u Bereku, Velikom Trojstvu, Velikom Grđevcu, Daruvaru i Kapeli, a u planu nam je u ovoj godini nabaviti još tri kombi vozila i to za potrebe OŠ Vladimira Nazora Daruvar te škola u Velikoj Trnovitici i Končanici.

Siguran i kvalitetan prijvoz

Odgovornim i racionalnim upravljanjem uspjeli smo osigurati potrebna sredstva, a sve u cilju, kako sam već naglasio, da našoj djeci osiguramo siguran i kvalitetan prijevoz – kazao je župan prilikom uručenja ključeva.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Ravnatelj Kelečević zahvalio je županu na novom vozilu i tom prilikom naglasio da će novi kombi ponajviše služiti za potrebe Učeničkog doma koji funkcionira u sastavu škole, ali da će itekako dobro doći i za sve ostale potrebe i aktivnosti koje škola provodi.

Prigodnom uručenju ključeva novog kombi vozila nazočio je i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija te garešnički župnik Dejan Toth koji je vozilo i blagoslovio, javljaju iz BBŽ-a.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!