Fotografija: Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX, Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX, Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Garešnica poziva umirovljenike s malim mirovinama da preuzmu svoju božićnicu

Umirovljenicima koji ne dostave podatke, a nisu u prijašnjim godinama evidentirani, neće biti izvršena isplataPozivaju se umirovljenici sa prebivalištem na području Grada Garešnica koji ostvaruju ukupna mirovinska primanja do 300,00 eura mjesečno, a do sada nisu ostvarivali pravo na božićnicu, da dođu u službene prostorije Grada Garešnica do 24. studenog 2023. godine radi upisa u evidenciju umirovljenika koji ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu 40,00 eura za 2023. godinu.

Trebaju potpisati Privolu o obradi osobnih podataka i priložiti slijedeće dokumente:

- osobnu iskaznicu (na uvid)

- odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim i invalidskim primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdanu od HZMO-a ili potvrdu o dohotku izdanu od Porezne uprave

- dokument iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika (na uvid)

- IBAN tekućeg računa (radi ažuriranja evidencije umirovljenika)

Umirovljenicima koji ne dostave tražene podatke, a nisu u prijašnjim godinama evidentirani u našoj evidenciji umirovljenika, neće biti izvršena isplata božićnice za 2023. godinu.

- Božićnice će se isplaćivati u prosincu 2023. godine isključivo na tekući račun ili putem poštanske uputnice. U slučaju nemogućnosti dolaska zbog opravdanih zdravstvenih razloga i za sve druge dodatne informacije molimo Vas da se obratite Upravnom odjelu za financije Grada Garešnica na broj telefona 675-936 - priopćili su iz Grada Garešnice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!