Fotografija: Profesor geografije Dejan Nemčić (u sredini)/Foto: Neja Markičević/CROPIX
Galerija
Profesor geografije Dejan Nemčić (u sredini)/Foto: Neja Markičević/CROPIX

Gareščanin Dejan Nemčić 2. put zaredom dobiva nagradu za najboljeg svjetskog učitelja

Nagradu Global Teacher Award 2021., Nemčić je primio i za 2020. godinu, a njegov odlazak na svečanost u Dubaiju pomoći će BBŽ i županijska Turistička zajednicaZamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Marija Jungić primila je Dejana Nemčića najboljeg učitelja geografije u Hrvatskoj i najboljeg svjetskog učitelja, koji je inače rodom iz Garešnice, u povodu njegova odlaska u Dubai na najveću obrazovnu konferenciju za učitelje na svijetu, piše BBŽ.

Nova nagrada

Nemčić će u Dubaiju, kako je upoznao zamjenicu Jungić, primiti još jedno prestižno priznanje, nagradu Global Teacher Award 2021, za najboljeg svjetskog učitelja u 2021. Istu nagradu Nemčić je primio i za 2020. godinu te je njegov uspjeh time još i veći.

Najbolji svjetski učitelj Dejan Nemčić na prijemu kod dožupanice Marije JungićFoto: BBŽ
Najbolji svjetski učitelj Dejan Nemčić na prijemu kod dožupanice Marije JungićFoto: BBŽ

Nemčić je zamjenici župana ukratko predstavio plan putovanja i svih aktivnosti koje će imati u Dubaiju tijekom šest dana koliko će ondje boraviti. Budući da je sudjelovanje na takvoj konferenciji, ne samo priznanje Nemčiću i njegovom radu, nego i iznimna prilika za promidžbu, kako Hrvatske tako i naše Bjelovarsko-bilogorske županije, logističku podršku ovom višestruko nagrađivanom profesoru pružit će i Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, piše BBŽ.