Fotografija: Članovi novokonstituiranog Općinskog vijeća Velika Pisanica/Foto: Općina Velika Pisanica
Galerija
Članovi novokonstituiranog Općinskog vijeća Velika Pisanica/Foto: Općina Velika Pisanica

Fredi Pali: „Iako smo imali većinu, raduje nas potpora vijećnika iz Domovinskog pokreta“

U petak Velikopisančani će obilježiti Dan svoje Općine i to na svečan način. Nakon Svete mise i polaganja vijenaca, bit će upriličena svečana sjednica Općinskog vijećaVELIKA PISANICA – Jučer je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Velika Pisanica. Za predsjednicu Općinskog vijeća izabrana je Marina Uher (kandidacijska lista grupe birača), za potpredsjednika Martin Dent (Domovinski pokret). Čelnici Općine čestitali su svim izabranom vijećnicima i izrazili zadovoljstvo minulim izborima.

Fredi Pali, načelnik općine Velika Pisanica/Foto: Facebook
Fredi Pali, načelnik općine Velika Pisanica/Foto: Facebook

Potpora Domovinskog pokreta

-Naše Općinsko vijeće po novom zakonu ima devet članova, a mi smo odmah nakon izbora osvojili apsolutnu većinu, a čak pet vijećnika. Riječ je o Nezavisnoj listi Fredija Palija, odnosno o kandidacijskoj listi grupe birača. No, budući da smo rekli da primamo sve one koji žele ozbiljno raditi, za suradnju smo se dogovorili s još dva vijećnika Domovinskog pokreta. Riječ je o mladim ljudima i veoma nam je zbog toga drago – kazao nam je Fredi Pali, velikopisanički načelnik koji je najavio i izbore za srpsku manjinu.

Svečani Dan Općine

U petak, 11. lipnja Velikopisančani će obilježiti Dan svoje Općine i to na svečan način. Nakon Svete mise i polaganja vijenaca, bit će upriličena svečana sjednica Općinskog vijeća te iza nje domjenak i druženje.