Fotografija: Festival igračaka vraća se na Terezijanu/Foto: Nola Concept
Galerija
Festival igračaka vraća se na Terezijanu/Foto: Nola Concept

FESTIVAL IGRAČAKA Zaigrajte sa svojim mališanima gumi-gumi, polupani lončić ili alku

Prošlogodišnje gostovanje Festivala igračaka na Terezijani bilo je izuzetno uspješno i izazvalo je veliko oduševljenje među posjetiteljima svih uzrastaFestival igračaka vraća se u grad! Održat će se od 14. do 16. lipnja u sklopu 28. Terezijane, u središnjem gradskom parku, u Dječjoj zoni.

Uživancija za malene i velike/Foto: Nola Concept
Uživancija za malene i velike/Foto: Nola Concept

Jedinstveni događaj

-Prošlogodišnje gostovanje Festivala igračaka na Terezijani bilo je izuzetno uspješno i izazvalo je veliko oduševljenje među posjetiteljima svih uzrasta. Ove godine, vraćamo se s još bogatijim programom i još više zabave. Pozivamo sve obitelji, prijatelje i ljubitelje igračaka da nam se pridruže i zajedno s nama uživaju u ovom jedinstvenom događaju – poručili su organizatori.

U planu su zabavne igre/Foto: Nola Concept
U planu su zabavne igre/Foto: Nola Concept

Zaboravljene igre

I ove godine osmišljen je zabavan i zanimljiv program pa će tako posjetitelji, među ostalim, moći uživati i pomalo već zaboravljenim igrama kao što su gumi-gumi, polupani lončić, alka na tatinim leđima, kolutomanija i drugima. Organizatori vjeruju kako će raznolik program oduševili sve mališane, ali i odrasle koji ovakve igre jako dobro pamte iz vlastitog djetinjstva.

Foto: Nola Concept
Foto: Nola Concept
Foto: Nola Concept
Foto: Nola Concept

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!