Fotografija: Gošća će biti Gordana Ljubović, rođena Bjeovarčanka/Foto: Narodna knjižnica
Gošća će biti Gordana Ljubović, rođena Bjeovarčanka/Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

Face Fitness by Goga: "U bjelovarskoj knjižnici doznajte kako zaustaviti starenje lica"

"Osmišljenom kombinacijom vježbi za mišiće lica djelujte na ublažavanje starenja pružajući licu prirodnu i učinkovitu njegu", poručuju iz bjelovarske knjižnicePovodom Međunarodnog dana žena Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar pripremila je pravo malo iznenađenje za sve pripadnice ljepšeg spola.

Naime, sve žene pozivaju na interesantno predavanje pod nazivom "Zaustavi proces starenja s Face Fitness by Goga". Predavanje će se održati u četvrtak, 7. ožujka, 2024. u 18 sati na Studijskom odjelu knjižnice.

Vježbe za lice

- Gošća će biti Gordana Ljubović, rođena Bjeovarčanka. Po formalnom obrazovanju ekonomista, zaposlena u Hrvatskim vodama, a u srcu Face Fitness trenerica. Ove godine puni 59. godina. S face fitnessom susrela se prije nepune 3 godine, a programom vježbi za mišića lica aktivno se bavi nešto više od godinu dana, kažu iz Knjižnice.

Ublažavanje znakova starenja

Što se tiče samog predavanja, iz Knjižnice pojašnjavaju kako se možda ipak može zaustaviti vrijeme...

- Sada to možete, barem što se tiče neželjenog procesa starenja kože lica uz Face Fitness by Goga! Kako? Osmišljenom kombinacijom vježbi za mišiće lica koje djeluju ciljano na ublažavanje znakova starenja pružajući prirodnu i učinkovitu njegu, poručuju i pozivaju sve žene da za više infomracija dođu na ovo zanimljivo predavanje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!