Fotografija: Odvojak u Brezovcu dobio novi asfalt/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Odvojak u Brezovcu dobio novi asfalt/ Foto: Deni Marčinković

Dva odvojka u bjelovarskom naselju Brezovac dobila novi asfalt

Konačno smo naišli na razumijevanje u Gradskoj upravi i vjerujem da su mještani koji žive u ova dva odvojka zasigurno najsretniji u našem mjestom odboru, rekao je Goran SabljićZavršeno je asfaltiranje još jedne ulici u Bjelovaru, točnije riječ je o dva odvojka u Garešničkoj ulici u bjelovarskom naselju Brezovac.

 - Ovo je nastavak podizanja standarda po mjesnim odborima. Vjerujem da na području grada više gotovo da i nema kuća u kojima ljudi žive, do kojih nije prošao asfalt. Upravo je to naš konačan cilj, da svaki stanovnik Bjelovara ima osnovnu infrastrukturu 21. stoljeća u vidu asfalta, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković
Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković

Vrijednost ove investicije gradski proračun stajala je 120 tisuća kuna, a ukupno je asfaltirano 220 metara ceste. Stanovnici spomenute ulice asfalt su čekali su dugi niz godina, što je potvrdio i predsjednik Mjesnog odbora Brezovac Goran Sabljić. 

– Konačno smo naišli na razumijevanje u Gradskoj upravi i vjerujem da su mještani koji žive u ova dva odvojka zasigurno najsretniji u našem mjesnom odboru. Također, ove godine trebala bi krenuti izgradnja nastavka nogostupa uz glavnu cestu, odnosno u Garešničkoj ulici. Nadamo se da će nogostup zahvatiti i Mišinačku ulicu u kojoj živi oko 40 djece, kazao je Sabljić.

Predsjednik Mjesnog odbora Brezovac Goran Sabljić/ Foto: Deni Marčinković
Predsjednik Mjesnog odbora Brezovac Goran Sabljić/ Foto: Deni Marčinković

Dodao je i to da je gorući problem stanovnika ovog dijela grada nedostatak kanalizacije, koja bi se trebala izgraditi u drugoj fazi aglomeracije.

- Koliko smo sretni, toliko i nismo. Nedavno je krenula prva faza aglomeracije, a znamo koliko je tu bilo problema oko natječaja, žalbi i raznih dozvola. Svjesni smo da će se cijeli projekt odužiti, međutim nadamo se da ćemo do 2025. godini i mi napokon dobiti kanalizaciju, zaključio je predsjednik Mjesnog odbora Brezovac Goran Sabljić. 

Novi asfalt u Garešničkoj ulici u Brezovcu/ Foto: Deni Marčinković
Novi asfalt u Garešničkoj ulici u Brezovcu/ Foto: Deni Marčinković