Fotografija: Ratko Vuković, ravnatelj Daruvarskih toplica/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Ratko Vuković, ravnatelj Daruvarskih toplica/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

Državna revizija u Daruvarskim toplicama: "Posluju besprijekorno i u skladu sa zakonom"

"Odlični rezultati odraz su, prije svega timskog rada i dobre organizacije poslovanja", poručio je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko VukovićDržavna revizija "češljala" je skoro 10 mjeseci Daruvarske toplice i u konačnici utvrdila da posluju besprijekorno.

Naime, kako su nas izvijestili iz Daruvarskih toplica, predmet revizije bili su godišnji financijski izvještaji i usklađenost poslovanja Specijalne bolnice sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima. Zanimalo ih je jesu li financijski izvještaji u svim značajnijim odrednicama sastavljeni u skladu s primjenjivim okvirom financijskog izvještavanja, a poslovanje usklađeno sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima poslovanja.

Bez nepravilnosti

Nakon obavljene revizije, u Daruvarske toplice stigla su pozitivna bezuvjetna mišljenja za revidirana područja, odnosno utvrdili su da u financijskom poslovanju i financijskim izvješćima nisu utvrđene nepravilnosti te da je poslovanje Daruvarskih toplica  za 2022. godinu u svim značajnijim odrednicama obavljano u skladu sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima.

- Ovo je prvi put u povijesti poslovanja Daruvarskih toplica da je dobiveno bezuvjetno pozitivno mišljenje od Državnog ureda za reviziju. Odlični rezultati odraz su, prije svega timskog rada i dobre organizacije poslovanja - poručio je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku