Fotografija: Harley Davidson/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Harley Davidson/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Država prodaje skupocjena vozila, od Mazdi i Mercedesa do legendarnog Harleya

Na listi je 24 automobila, motora te glisera. Nude se razne popularne marke i modeli vozila poput Mazde 6, VW Passata i Golfa, Mercedesa C i E klaseMinistarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju pokretnina.

Potencijalnim kupcima tako se nude vozila prethodno registrirana u Republici Hrvatskoj, na području Europske unije te izvan područja EU. Većina ih se prodaje pojedinačno, ali nekolicina i skupno.

Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine
Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Na listi je 24 automobila, motora te glisera. Nude se razne popularne marke i modeli vozila poput Mazde 6, VW Passata i Golfa, Mercedesa C i E klase, dok su kilometraže pretežito šesteroznamenkaste, piše Podravski list.

Nema naknadnih prigovora

Javno otvaranje ponuda održat će se u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Novska ulica bb, 7. ožujka 2024. godine u 11 sati, a na javnom otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji ili od njih ovlaštene osobe te javnost. Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju viđeno – kupljeno što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sve informacije o početnim cijenama i načinu kupnje mogu se pronaći na stranicama Ministarstva. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!