Fotografija: Društveni dom u Otkopima/Foto: Općina Končanica
Galerija
Društveni dom u Otkopima/Foto: Općina Končanica

Društveni dom u Otkopima dobio centralno grijanje i klima uređaje

Za ovu investiciju sredstva su osigurana u proračunu Općine Končanica tako da sada svi društveni domovi na području Općine Končanica imaju centralno grijanje i klima uređajeKONČANICA - U društvenom domu u Otkopima uvedeno je centralno grijanje na plin i ugrađeni su klima uređaji. Za ovu investiciju sredstva su osigurana u proračunu Općine Končanica. Tako da sada svi društveni domovi na području Općine Končanica imaju centralno grijanje i klima uređaje.

Tri projekta

- Iz prijašnja tri projekta Ministarstva regionalnog razvoja uspjeli smo opremiti društveni dom i uvesti vodu, promijeniti fasadu, krovište, sanitarne čvorove i kompletno odraditi unutrašnje uređenje - istaknuo je načelnik Općine Končanica, Zlatko Bakunić.

Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo
Zlatko Bakunić, načelnik Općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo

Naime, Općina Končanica završila je radove i na uređenju društvenih domova i okoliša u Imsovcu i Stražancu.

- U domovima gdje je proveden plin uvedeno je centralno grijanje na plin, a u ostalima grijanje na pelete - rekao je Zlatko Bakunić i dodao da je još ostala završna faza uređenja društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu.

Svi domovi bit će uređeni

Općina Končanica dobila je obavijest Ministarstva regionalnog razvoja da je prošao projekt četvrte faze uređenja društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu. Vrijednost projekta je 350.000 kuna, 200.000 kuna financirat će se iz Ministarstva, a razliku će pokriti iz proračuna Općine Končanica.

Klima uređaji u domu u Otkopima/Foto:Općina Končanica
Klima uređaji u domu u Otkopima/Foto:Općina Končanica

- S tom fazom bismo kompletno završili uređenje društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu. U planu je unutarnje uređenje stepeništa, sanitarnih čvorova i kuhinje te uvođenje centralnog grijanja – kaže Zlatko Bakunić i ističe da bi se time završila uređenja svih društvenih domova na području Općine Končanica.