Fotografija: Općina Končanica održala je konstituirajuću sjednicu/Foto: Općina Končanica
Galerija
Općina Končanica održala je konstituirajuću sjednicu/Foto: Općina Končanica

Drahoslav Herout izabran za predsjednika končaničkog Općinskog vijeća

Sve je prošlo u najboljem redu, jednoglasno, a konstituirane su i sve komisije Općinskog vijeća. Sada nastavljamo i s narednim sjednicama, rekao nam je Zlatko Bakunić i istaknuo projekte koje trenutno provodeOpćina Končanica održala je u srijedu konstituirajuću sjednicu novoizabranih članova Općinskog vijeća u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Končanica s početkom u 19 sati.

Sjednici se odazvalo svih devet novoizabranih vijećnika/Foto: Općina Končanica
Sjednici se odazvalo svih devet novoizabranih vijećnika/Foto: Općina Končanica

Naime, sjednici se odazvalo svih devet novoizabranih vijećnika, a za predsjednika Općinskog vijeća, kako nam potvrđuje načelnik općine Zlatko Bakunić, izabran je Drahoslav Herout, a Marija Kubišta izabrana je za potpredsjednicu.

Zlatko Bakunić, načelnik općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo
Zlatko Bakunić, načelnik općine Končanica/Foto: Nikica Puhalo

- Sve je prošlo u najboljem redu, a konstituirane su i sve komisije Općinskog vijeća. Sve je prošlo jednoglasno, a sada nastavljamo sa sjednicama. Trenutno su u tijeku radovi projekta četvrte faze Društvenog doma u Brestovcu, a čekamo ocjenu projekta dogradnje Vatrogasnog doma u Končanici, izgradnju nadstrešnice i unutrašnje uređenje te započinju radovi na unutrašnjem uređenju svlačionice NK Ribara - istaknuo je Zlatko Bakunić.