Fotografija: Foto: UHDDR Sirač
Foto: UHDDR Sirač

Dragovoljci iz Sirača nude svakom domu hrvatsku zastavu za 1 euro: "Bitno je da se vijori"

"Vaše vas zastave čekaju, želimo da se vijore u svim prigodama", poručuju iz UHDDR-a Sirač i dodaju kako će podjela za simboličnih jedan euro biti organizirana u prostorijama UHDDR-aSIRAČ - Članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sirač došli su na ideju kako pomoći svakom stanovniku ili kućanstvu da u svom posjedu ima hrvatsku zastavu.

Naime, UHDDR Sirač je, potaknut idejom i financijskom donacijom jednog prijatelja, pribavio dovoljnu količinu hrvatskih zastava za sve mještane Sirača koji ju još nemaju.

- Bitno je da se hrvatska zastava vijori. Ako je možda razlog da ju ne izvjesite taj što nemate zastavu, onda mi imamo riješenje. Za simboličnu cijenu od jednog eura možete dobiti hrvatsku zastavu na trajno korištenje. Vaše vas zastave čekaju, poručuju iz UHDDR-a Sirač i otkrivaju kako će dodjela hrvatskih zastava biti organizirana u utorak od 19 do 20 sati u prostorijama UHDDR-a.

Najljepša na svijetu

- Kada ugledamo hrvatsku zastavu kako leprša na vjetru, odmah nam svima brže prostruji krv u venama. Uistinu je tako. Ta poznata trobojnica s nadaleko prepoznatljivim kockicama u grbu jedna je od najljepših zastava na svijetu.

Povijest koja se pod njom krojila prije tridesetak godina u Domovinskom ratu napokon je donijela ono što svaki istinski Hrvat i domoljub vijekovima sanja: slobodu i neovisnost!

Zato, Sirčani, koristite svaku prigodu da Hrvatskom zastavom okitite svoje kuće.

Pri tome nije važno dali je prigoda osobne prirode (rođendan, rođenje djeteta, krštenje, svadba...) ili je državni praznik (Dan državnosti, Dan pobjede, Dan neovisnosti...), zaključuju iz UHDDR-a Sirač.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!