Fotografija: Radionica Storytelling namijenjena je svima koji vode organizacije, timove, projekte i žele unaprijediti i razvijati svoje leadership vještine kao i pojedincima koji jednostavno žele naučiti nešto novo/Foto: Inkubator ideja
Galerija
Radionica Storytelling namijenjena je svima koji vode organizacije, timove, projekte i žele unaprijediti i razvijati svoje leadership vještine kao i pojedincima koji jednostavno žele naučiti nešto novo/Foto: Inkubator ideja

Doznajte sve o Storytellingu - naučite ispričati priču o sebi, svom proizvodu i tvrtci

Radionica Storytelling namijenjena je svima koji vode organizacije, timove, projekte i žele unaprijediti i razvijati svoje leadership vještine kao i pojedincima koji jednostavno žele naučiti nešto novoBJELOVAR - Dobra priča ono je što razlikuje uspješnu tvrtku od manje uspješne, poželjan proizvod od manje poželjnog proizvoda, vještog prodavača od onog prosječnog, dobrog prezentatora od onoga kojem se ne sjećamo imena.

-I sami ste primijetili sve značajniju ulogu autentične i jedinstvene ponude te svojim korisnicima želite osigurati doživljaj za pamćenje, ali ne znate odakle krenuti? Radionica „Storytelling“ koja će se održati u četvrtak 8. rujna s početkom u 16 sati u prostorijama Inkubatora ideja (Ulica Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar) uputit će vas u područje dizajna doživljaja, uz mnoštvo primjera iz prakse te implementacije suvremenih metoda storytellinga u vaše poslovanje, poručuju iz Inkubatora ideja.

Učite od stručnjaka 

Voditelj ove radionice, Robin Mikulić, stručnjak je za marketing, urednik sadržaja na 24 sata iza kojega je više od 500 različitih propagandnih projekata. Specijaliziran je za content marketing, copywriter i savjetnik za employer branding.

-Robin će, bez puno pametovanja i teoretiziranja, podijeliti s vama svoje bogato znanje o tome kako upogoniti slike, riječi i ideje ovisno o tome što konkretno trebate i kome se obraćate.

Storytelling je jedan od najrelevantnijih alata u današnjem poslovnom svijetu  koji koriste neke od najuspješnijih svjetskih kompanija i lidera (Airbnb, Nike, Apple, Microsoft, Virgin, P&G…). U moru informacija kojima smo izloženi (sadržaji na društvenim mrežama, e-mailovi, reklame, notifikacije koje nam se neprestano pojavljuju na mobitelima) sve je teže zadobiti i zadržati pozornost onoga kome se obraćamo, bilo da smo marketingaši, prodavači ili predavači. S druge strane, velike promjene u kompanijama, novi principi rada, ubrzani razvoj i zahtjevi tržišta,  traže od lidera nove pristupe u vođenju i motiviranju članova tima i organizacije.

U Inkubatoru ideja doznajte sve o Storytellingu - naučite ispričati priču o sebi, svom proizvodu i tvrtci/Foto: Inkubator ideja
U Inkubatoru ideja doznajte sve o Storytellingu - naučite ispričati priču o sebi, svom proizvodu i tvrtci/Foto: Inkubator ideja

Storytellingom se stvaraju priče koje kreiraju emocije, a emocije nas pokreću i pomoću njih se povezujemo s brandovima, ciljevima, organizacijama. Na taj način nas povezuju s proizvodom, daju nam osjećaj pripadnosti i bliskosti, čine da se osjećamo bolje, a sve to s ciljem  poticanja na djelovanje, kažu u Inkubatoru ideja.

Želiš sudjelovati? Prijavi se!

Radionica Storytelling namijenjena je svima koji vode organizacije, timove, projekte i žele unaprijediti i razvijati svoje leadership vještine kao i pojedincima koji jednostavno žele naučiti nešto novo što će im osobno ili poslovno koristiti u budućnosti. Posebno će biti korisna profesionalcima koji se bave unapređenjem i razvojem organizacijske kulture, transformacijskim promjenama u kompanijama, ljudskim resursima i komunikacijom.

-Ova radionica osvijestit će vam koliko su priče bitne u poslovanju, kako koristeći storytelling možete motivirati i pokrenuti ljude te kako potaknuti promjenu kod zaposlenika. Također, osnažit će vas kao lidera i pomoći da otkrijete svoju priču i snagu te potaknete svoj tim ili organizaciju u željenom smjeru, a stečenim znanjima lakše ćete se suočavati s izazovima vođenja već postojećeg poslovanja ili u samim počecima poduzetničke karijere.

Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (dcinkubator.ideja@gmail.com) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja, poručuju iz Inkubatora.