Fotografija: Lionsice pozivaju građane da pomognu oko realizacije Senzornog mirisnog parka na Logoru u Bjelovaru/Foto: Grad Bjelovar, Lions klub Nasta Rojc Bjelovar
Galerija
Lionsice pozivaju građane da pomognu oko realizacije Senzornog mirisnog parka na Logoru u Bjelovaru/Foto: Grad Bjelovar, Lions klub Nasta Rojc Bjelovar

Donatorska večer bjelovarskih Lionsica: "Uređujemo Senzorni mirisni vrt na Logoru, pomozite nam"

Organiziramo i humanitarni buvljak u kojem nudimo odjeću doniranu iz bjelovarskih i zagrebačkih butika, a priređujemo i bogatu tombolu. Dodatna zanimljivost je i akcija „Kovanicama do eura“, kažu LionsiceBJELOVAR - Lions klub Nasta Rojc Bjelovar organizira donatorsku večeru koja će se održati 04.ožujka 2023. godine u restoranu Golub u Bjelovaru. A ovoga je puta riječ o humanitarnom cilju kroz koji će ova organizacija ujedno proslaviti svoj treći rođendan.

Humanitarni cilj

-Donatorskom večeri obilježavamo treću godišnjicu od osnivačke večere našeg kluba, a cijeli događaj ima i svoj humanitarni cilj. To je dugoročan projekt s naglaskom na ekologiju i na podršku osobama s invaliditetom, djeci i odraslima, ali i svim našim sugrađanima, kažu bjelovarske Lionsice i pojašnjavaju što im je na umu.

Budući sportsko rekreacijski park na Logoru/Foto: Grad Bjelovar
Budući sportsko rekreacijski park na Logoru/Foto: Grad Bjelovar

-U sklopu budućeg novog parka na Logoru u Bjelovaru, u suradnji s Gradom Bjelovarom, odlučile smo pomoći zajednici i uz doprinos sugrađana napraviti Senzorni mirisni vrt koji potiče sva ljudska osjetila na komunikaciju s užom okolinom, poručuju Lionsice.

Građani svojim dolaskom i uplatom najniže donacije od 30 eura bit će počašćeni večerom i zabavom uz glazbu Karo benda.

Buvljak, tombola i akcija s kunama

-Organiziramo i humanitarni buvljak u kojem nudimo odjeću doniranu iz bjelovarskih i zagrebačkih butika, te nešto kvalitetne second hand odjeće, modnih dodatka, nakita, kozmetike, parfema. Također priređujemo bogatu tombolu, a dodatna zanimljivost je i akcija „Kovanicama do eura“ kojom prikupljamo sitne kune zaostale po torbicama, zdjelicama, džepovima i pretvaramo ih u donaciju za Senzorni mirisni vrt, kažu Lionsice i pozivaju još jednom sve sugrađane da se pridruže njihovoj akciji, neovisno o dolasku na donatorsku večeru.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

-Prijave za večeru možete napraviti do 27. veljače 2023. godine uz uplatu iznosa od minimalno 30 eura po osobi na IBAN 5624020061100950960, uz napomenu – za večeru. Donaciju možete dati i na ulasku u salu, samo najavite svoj dolazak, zaključuju.

Inače, sve informacije o novom bjelovarskom sportsko-rekreacijskom parku koji će niknuti u blizini novog stadiona, možete pročitati OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!