Fotografija: Sastanak o često poplavljenoj Podravskoj ulici u Bjelovaru održat će se u ponedjeljak/Foto: Čitatelj, Martina Čapo, Slavica Trgovac Martan
Galerija
Sastanak o često poplavljenoj Podravskoj ulici u Bjelovaru održat će se u ponedjeljak/Foto: Čitatelj, Martina Čapo, Slavica Trgovac Martan

Dogradonačelnik o poplavljenom dijelu Bjelovara: "Sazvao sam sastanak, doći će stanari i struka"

"Cilj nam je da sada kada se izvode radovi, da oni budu napravljeni kvalitetno. Neće se vjerojatno moći ispuniti sve želje, no ja sam za to da se pomogne ljudima", kazao je Igor BrajdićBJELOVAR – „Najprije ću reći da mi je stvarno žao. Kada vidite da ljudima voda ulazi u podrume i da su im poplavljena dvorišta, možemo samo suosjećati s tim ljudima. Srećom, voda nije napravila materijalnu štetu i nije ulazila u kuće. Moramo uzeti u obzir da kiša koja pada sve više liči na olujno nevrijeme“, ovim se riječima jutros bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić osvrnuo na probleme koji su jučer zatekli stanare Podravske ulice.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj

Odvodnja u dvorištima

Podsjetio je kako Vodne usluge na spomenutom dijelu grada postavljaju nove vodovodne cijevi.

- Grad će nakon toga ići u novi projekt kroz koji ćemo postavljati kanalice uz cestu. One će kupiti vodu s ceste. Ljudi sami moraju riješiti odvodnju u svojim dvorištima, kazao je i dodao da se ne voli miješati u stručan dio posla koji nije u njegovoj nadležnosti.

Foto: Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Kako bi se problem riješio na što adekvatniji način, Brajdić će u ponedjeljak održati sastanak sa zabrinutim stanarima s kojima se, potvrdio nam je, čuo odmah nakon jučerašnjeg nevremena. Na sastanku će biti i predstavnici Vodnih usluga, Hrvatskih voda i PZC-a, kao i djelatnici gradskog odjela za komunalne djelatnosti.

Treba pomoći ljudima

- Cilj nam je da sada kada se izvode radovi, da oni budu napravljeni kvalitetno. Neće se vjerojatno moći ispuniti sve želje, no ja sam za to da se pomogne ljudima, kazao je Brajdić.

Igor Brajdić/Foto: Martina Čapo
Igor Brajdić/Foto: Martina Čapo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!