Fotografija: Dobitnici gradskih priznanja 2022. /Foto: Grad Daruvar
Dobitnici gradskih priznanja 2022. /Foto: Grad Daruvar

Dodjela javnih priznanja: "Predložite tko zaslužuje biti počasni građanin Daruvara"

Rok za predaju prijedloga u upravu Grada Daruvara (soba broj 6) je zaključno do 29. veljače 2024. godine do 14,30 satiGrad Daruvar raspisao je javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja.

I ove će godine tako biti proglašen počasni građanin, bit će dodijeljena posmrtna priznanja kao i nagrada Grb Grada Daruvara, nagrada za životno djelo. Uz sve, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja dodijelit će i kolektivna i pojedinačna priznanja te Plaketu Grada Daruvara. 

Rok je 29. veljače

U pozivu građanima, udrugama i institucijama Povjerenstvo je istaknulo kako prijedloge kome bi ova prestižna priznanja trebala pripasti svi mogu predati osobno u Gradskoj upravi (soba broj 6) ili poštom, na adresu: "Grad Daruvar, Trg kralja Tomislava 14, 43500 Daruvar. 

Rok za predaju prijedloga u upravu Grada Daruvara (soba broj 6) je zaključno do 29. veljače  2024. godine do 14,30 sati.

- Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja razmotrit će prijedloge, te predložiti Gradskom vijeću Grada Daruvara donošenje Odluke o dodjeli javnih priznanja, u skladu sa Statutom Grada Daruvara – poručili su iz Grada Daruvara.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!