Fotografija: Izrada dekoracija za Uskrs još je jedan u nizu kreativnih radionica u Inkubatoru ideja/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Izrada dekoracija za Uskrs još je jedan u nizu kreativnih radionica u Inkubatoru ideja/ Foto: Inkubator ideja

Dođite u srijedu u Inkubator ideja te izradite vlastite dekoracije za Uskrs

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje, jedina preporuka je da ponesete maštu i dobru volju. Na raspolaganju ćete imati sve materijale potrebne za uskršnje dekoracije, kažu organizatoriPartneri programa
Partneri programa

- Proljeće stvara čaroliju buđenja svega oko nas. Kako bismo pozdravili dolazak proljeća i Uskrsa u Inkubatoru ideja (Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar) izradu uskršnjih dekoracija pretvaramo u druženje i zabavu! Dođite na kreativnu radionicu „Stiglo je proljeće – stiže Uskrs“ koja će se održati u srijedu, 06. travnja s početkom u 19 sati te se uz glazbu, opuštenu i kreativnu atmosferu zabavite stvarajući uskršnje dekoracije, pored ostalog stoji u pozivu organizatora ove kreativne radionice.

Radionica za velike i male kreativce

Kako kažu, na radionici za kreativce svih generacija naučit ćete kako izraditi unikatne ukrase pomoću kojih ćete svom domu dati proljetni izgled.

- Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje, jedina preporuka je da ponesete maštu i dobru volju. Na raspolaganju ćete imati sve materijale potrebne za uskršnje dekoracije koje će omogućiti da u vaš dom vjerno unesete čaroliju Uskrsa i toplinu proljeća, dodaju iz bjelovarskog Inkubatora ideja.

Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja
Plakat predavanja/ Foto: Inkubator ideja

Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (dcinkubator.ideja@gmail.com) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Inkubator ideja – projekt koji se sufinancirala Europska unija

Inače, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.

Partneri programa
Partneri programa