Fotografija: Fotografija s održane prve radionice koja je bila na temu općenito o fotoaparatima/Foto: Miroslav Horvat
Galerija
Fotografija s održane prve radionice koja je bila na temu općenito o fotoaparatima/Foto: Miroslav Horvat

Dođite na besplatnu radionicu i naučite sve o dobroj fotografiji

Foto-film klub Daruvar organizira tečaj kroz četiri radionice fokusirane na klasično učenje fotografije gdje će učenici, na kraju tečaja, dobiti uvjerenje od kluba da su prošli tečaj osnove fotografijeDruštveno-kulturni centar poziva sve zainteresirane da se pridruže besplatnoj online radionici Foto-film kluba Daruvar na temu "Kamera obscura" i to već danas s početkom u 17 sati. Radionicu će voditi Bjelovarčanka Zlata Medak, voditeljica programa Hrvatskog foto saveza "Rad s mladima".

Radionicu će voditi Bjelovarčanka Zlata Medak, voditeljica programa Hrvatskog foto saveza "Rad s mladima"/Foto: Miroslav Horvat
Radionicu će voditi Bjelovarčanka Zlata Medak, voditeljica programa Hrvatskog foto saveza "Rad s mladima"/Foto: Miroslav Horvat

- Radionica se financira preko projekta Revitalizacije Društveno-kulturnog centra, s prijaviteljem Astronomsko društvo Kumova slama - rekla nam je ravnateljica Razvojne agencije Daruvar, Danica Cetin Pajer.

Brojne radionice

Inače, Foto-film klub partner je na projektu pa u sklopu njega organizira dvanaest radionica s općenitim predavanjima o fotografiji plus tečaj kroz četiri radionice fokusirane na klasično učenje fotografije gdje će učenici, na kraju tečaja, dobiti uvjerenje od kluba da su prošli tečaj osnove fotografije.

- Već je održano jedno predavanje o fotoaparatima, a sutra se kreće s početcima fotografiranja i povijesti fotografije, odnosno kamera obscurom što je zapravo malena kutija kroz čiju se malu rupicu propušta svijetlost, a na drugoj strani prikazana je slika. Zlata Medak objasnit će pomnije na edukacijskom predavanju kako to funkcionira - rekao nam je Miroslav Horvat predsjednik udruge Foto-film klub Daruvar.

Preko Zoom-a

Radionica će se održati preko Zoom aplikacije klikom na link: https://zoom.us/j/94333681077. Upišite Meeting ID: 943 3368 1077 i Passcode: 382734 te uživajte.