Fotografija: U novu 2022. Bjelovarčane će uvesti domaće snage/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
U novu 2022. Bjelovarčane će uvesti domaće snage/ Foto: Grad Bjelovar

Doček Nove godine ipak će biti organiziran, a Bjelovarčani će moći uživati i u vatrometu

Prigodni program za Dječju Novu godinu započet će u 11.30 sati, dok je početak proslave najluđe noći u godini planiran za 22.30. Za oba dočeka zadužen je Hot Stuff bendBJELOVAR - Nakon prošlogodišnjeg izostanka, u Bjelovaru će ove godine ipak biti organizirani doček Nove godine. 

- Još uvijek pozorno pratimo epidemiološku situaciju, ali kako sada stvari stoje doček ćemo ipak organizirati. Za atmosferu i dobar štimung pobrinut će se domaće snage, odnosno Hot Stuff band, dok će u ponoć biti i tradicionalni vatromet, potvrdio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Dječja Nova godina

Dodao je i to da će se održati i doček Dječje Nove godine, koji je također lani izostao. Podsjetimo, prilikom najave ovogodišnjeg Adventa, prvi čovjek Bjelovara kazao je da još uvijek nije siguran hoće li se odlučiti za ovu organizaciju, međutim volja građana je presudila.

Ponovo će biti organiziran i doček za najmlađe/ Foto: Grad Bjelovar
Ponovo će biti organiziran i doček za najmlađe/ Foto: Grad Bjelovar

- Većina naših sugrađana iskazala je želju da proslavu ipak organiziramo, a mi uvijek poštujemo njihovu volju, kazao je Hrebak.

Prigodni program za Dječju Novu godinu započet će u 11.30 sati, dok je početak proslave najluđe noći u godini planiran za 22.30. Kao što smo već rekli, za atmosferu na oba dočeka zadužen je Hot Stuff bend.