Fotografija: Porod je prošao bez ikakvih problema, a malenu Britu dočekali su dr. Igor Šket i primalja Valentina Batković/Foto: Pakrački list
Galerija
Porod je prošao bez ikakvih problema, a malenu Britu dočekali su dr. Igor Šket i primalja Valentina Batković/Foto: Pakrački list

Djevojčica Brita prva je pakračka beba u ovoj godini: "Trebala se roditi 2023., ali nije joj se žurilo"

Malena Brita, majke Ivone i oca Tončija, rođena je 2. siječnja u 22,40 sati, težine 4645 g i 51 cm dugačka, a porod je prošao bez ikakvih problemaBrita Savi iz Pakraca, prva je pakračka beba rođena u ovoj godini u pakračkom rodilištu. Malena Brita, majke Ivone i oca Tončija, rođena je 2. siječnja u 22,40 sati, težine 4645 g i 51 cm dugačka, a prva mala Pakračanka prvo je dijete ove mlade obitelji, piše Pakrački list.

Posjet gradonačelnice

Novu sugrađanku danas je u pakračkom rodilištu posjetila gradonačelnica Anamarija Blažević i darivala je prigodnim poklonom te bonom u iznosu od 150 eura, a novom članu obitelji Savi poželjela je najviše zdravlja i sretno djetinjstvo.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Kako je rekla majka Ivona, termin poroda bio je krajem prosinca, no djevojčica je ipak odlučila doći na svijet u novoj, 2024. godini. Porod je prošao bez ikakvih problema, a malenu Britu dočekali su dr. Igor Šket i primalja Valentina Batković.

Brita je prva beba rođena u pakračkom rodilištu u 2024. godini, a u prošloj godini rođeno je 423 djece (207 djevojčica i 216 dječaka), od toga je 85 s pakračko-lipičkog područja, piše Pakrački list.