Fotografija: John Dillermand roštilja uz pomoć enormno velikog penisa/Foto: Screenshot
Galerija
John Dillermand roštilja uz pomoć enormno velikog penisa/Foto: Screenshot

Dio Danske je u šoku. Glavni junak crtića za djecu ima najveći penis na svijetu

Glavni lik John Dillermand brkati je muškarac u prugastoj robi s podjednako prugastim i pdužim penisom koji katkad razmišlja potpuno neovisno pa Johnu zbog toga zna biti neugodno

John Dillermand novi je crtani junak u Danskoj. No, Dillermand ima neobičan problem za junaka crtanih filmova za djecu. Ima prevelik penis, a zbog njegovih enormnih dimenzija, neprestano upada u probleme.

No, s ovom crtanom serijom, koja je 2. siječnja premijerno prikazana na danskom dječjem kanalu DR Ramasjang, u probleme je upala i TV kuća zbog brojnih pritužbi roditelja koji ne mogu vjerovati da su za dječji program stvorili lika koji ima problem s divovskim spolovilom.

Dobro mu dođe

Glavni lik John Dillermand brkati je muškarac u prugastoj robi s podjednako prugastim i pdužim penisom koji katkad razmišlja potpuno neovisno pa Johnu zbog toga zna biti neugodno. No, njegov enormni penis često mu dobro dođe ako je u pitanju, recimo, roštilj ili šetanje psa kao što je to bilo u prvoj epizodi. 

John Dillermand leti poput Spidermana uz pomoć svog predugačkog penisa/Foto: Screenshot
John Dillermand leti poput Spidermana uz pomoć svog predugačkog penisa/Foto: Screenshot

Ova animirana serija namijenjena je djeci u dobi od četiri do osam godina pa ne čudi što se zbog nje pobunio dio danskih roditelja. Naime, žalili su se da je crtana serija neukusna i nimalo prilagođena djeci, a dio njih je tražio da se odmah prestane emitirati jer djeca ne bi smjela gledati ono što je u njoj nemoguće ne primijetiti. 

"Zar doista mislite da je nečemu takvom mjesto u dječjem programu? Kako zdrava osoba može smiliti ovakav crtić?", pitali su se roditelji u komentarima koje su ostavljali po društvenim mrežama. 

Dječji psiholozi

Ipak, mnogi Danci stali su na stranu kanala i njihove animirane serije. Tvrde kako je John Dillermand zabavan i djeci i njima, odraslima te da se uklapa u koncepciju kanala, a zabrinutost za pedofiliju su odbacili kao moralnu paniku.

Kanal DR Ramasjang podržao je svoju produkciju i nije popustio pritiscima, a šef tvrtke Morten Skov Hansen poručio je kako su tijekom stvaranja crtića uključili i stručnjake za dječju psihologiju. Također se pohvalio, kako tvrdi, mnogobrojnim pozitivnim reakcijama roditelja kojima je serija dobro došla za otvaranje razgovora sa svojom djecom o ljudskom tijelu.  

Prva sezona showa ima 20 epizoda koje traju po pet minuta, a više od pola ih je već emitirano putem internetske stranice kanala.

Pogledajte prvu epizodu Johna Dillermanda: