Fotografija: Donji dio Bolničke ulice u Pakracu sutra će biti zatvoren za promet/Foto: Pakrački list
Galerija
Donji dio Bolničke ulice u Pakracu sutra će biti zatvoren za promet/Foto: Pakrački list

Dio Bolničke ulice u Pakracu sutra se zatvara za sav promet

Iz pakračke gradske uprave mole stanare u tom dijelu ulice da u nedjelju navečer ne parkiraju na tom prostoru svoje automobileZbog ocrtavanja horizontalne signalizacije ovog ponedjeljka 27. lipnja za sav automobilski promet od šest ujutro do kasnih poslijepodnevnih sati bit će zatvoren dio Bolničke ulice, piše Pakrački list.

Alternativni smjerovi

Promet će biti zatvoren kod raskrižja te ulice s Prilazom na mali most i Prolazom baruna Trenka do raskrižja s Ulicom Matice hrvatske. To znači da će biti moguć izlazak iz Prolaza baruna Trenka te ulazak na Prilaz za mali most, ali ne i skretanje s Malog mosta u pravcu Bolničke ulice već samo za naselje u Preradovićevoj. Iz gradske uprave mole stanare u tom dijelu ulice da u nedjelju navečer ne parkiraju na tom prostoru svoje automobile.

Ovaj tjedan dovršeno je ocrtavanja horizontalne signalizacije u ulici Gojka Šuška/Foto: Pakrački list
Ovaj tjedan dovršeno je ocrtavanja horizontalne signalizacije u ulici Gojka Šuška/Foto: Pakrački list

Tijekom prošlog petka ocrtavanje horizontalne signalizacije obavljeno je u Ulici Gojka Šuška, Trgu dr. Franje Tuđmana i gornjem dijelu Bolničke. Nakon sutrašnje akcije ove aktivnosti su još preostale u ulicama braće Radić i Lisinskog te na pojedinim raskrižjima gdje je protekle dvije godine kopano radi radova na aglomeraciji. Marijan Malogorski, pročelnik u gradskoj upravi, očekuje te radove tijekom srpnja. Nakon toga, kada je u pitanju sanacija prometnica, ostat će još samo aktivnosti na postavljanju prometnih znakova. No one neće iziskivati zatvaranje prometa, piše Pakrački list.