Fotografija: Denis UroŠeviĆ Beroš/ Foto: Vojko Basic/CROPIX
Denis UroŠeviĆ Beroš/ Foto: Vojko Basic/CROPIX

Denis Urošević Beroš u petak će Daruvarčanima govoriti o "pošasti bolesti štitne žlijezde"

Predavanje je potpuno besplatno, a svi zainteresirani će na kraju predavača moći pitati što god ih zanimaDenis Urošević Beroš, diplomirani ekonomist, sportaš i pobornik zdrave prehrane, koji se medicinom, biologijom i kemijom kao hobijem bavi gotovo 50 godina, ponovno dolazi u Daruvar.

Naime, ovog puta tema će biti "Pošast bolesti štitne žlijezde", a predavanje će se održati u petak, 28. travnja, u Društveno-kulturnom centru Daruvar, s početkom u 18 sati.

Inače, upravo ovo višegodišnje iskustvo u području zdravlja i bolesti ovaj predavač nesebično dijeli u dnevnim i tjednim novinama na lokalnim radio i TV postajama.

Besplatno predavanje

- Tisuće ljudi je uz njegovu pomoć riješilo svoje probleme s anemijom, gihtom, dijabetesom, štitnom žlijezdom, celijakijom, Chronovom bolesti, uz napomenu da svoj rad nije komercijalizirao. Kao uspješan i u 68-oj godini života još uvijek aktivan sportaš, koji svojim znanjem i iskustvom aktivno savjetuje i surađuje s mnogim sportašima i sportskim klubovima, ističu organizatori.

Recimo i to da je predavanja potpuno besplatno, a svi zainteresirani će po završetku predavaču moći postavljati pitanja iz raznih područja. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!