Fotografija: Krajem ožujka u Daruvaru će se održati izbori za članove vijeća mjesnih odbora/Foto: MojPortal.hr
Krajem ožujka u Daruvaru će se održati izbori za članove vijeća mjesnih odbora/Foto: MojPortal.hr

Daruvarsko Gradsko vijeće raspisalo izbore za članove vijeća sedam mjesnih odbora

Izbori će se održati u nedjelju 27. ožujka 2022. godine, a birališta će biti otvorena za glasovanje od 07:00 do 19:00 satiDARUVAR – Gradsko izborno povjerenstvo Grada Daruvara izvijestilo je kako je daruvarsko Gradsko vijeće raspisalo izbore za članove vijeća mjesnih odbora na daruvarskom području.

Sedam mjesnih odbora

Naime, Gradsko vijeće Grada Daruvara na svojoj 5. sjednici održanoj 24. veljače 2022. godine raspisalo je izbore za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Daruvara i to za: Mjesni odbor Doljani, Mjesni odbor Gornji Daruvar, Mjesni odbor Donji Daruvar, Mjesni odbor Daruvarski Vinogradi, Mjesni odbor Vrbovac - Markovac, Mjesni odbor Ljudevit Selo i Mjesni odbor Lipovac Majur.

Izbori krajem ožujka

Izbori će se održati u nedjelju 27. ožujka 2022. godine, a birališta će biti otvorena za glasovanje od 07:00 do 19:00 sati.

Pravo glasovanja imaju hrvatski državljani s navršenih 18 godina života, koji imaju prebivalište na području mjesnog odbora za čije se vijeće provode izbori, temeljem općeg biračkog prava, na neposrednim izborima tajnim glasovanjem.