Fotografija: U daruvarskom trgovačkom centru sprema se zabava za cijelu obitelj/ Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
U daruvarskom trgovačkom centru sprema se zabava za cijelu obitelj/ Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Daruvarski STOP SHOP nagrađuje kupce besplatnom hranom i pivom. Evo svih detalja

"Povedite obitelj i prijatelje i dočekajte vikend u najboljem mogućem stilu", kažu iz STOP SHOP-aUlica Augusta Šenoe 2B adresa je na kojoj ćeš u petak, 20. listopada 2023. susresti cijeli Daruvar. Naime, STOP SHOP priređuje posebno iznenađenje za sve svoje vjerne kupce, a kako kažu, dobrodošli su apsolutno svi.

- Želite li osjetiti atmosferu Oktoberfesta u Daruvaru, posjetite STOP SHOP između 16 i 20 sati. Povedite obitelj i prijatelje i dočekajte vikend u najboljem mogućem stilu – u vašoj omiljenoj shopping oazi, poručili su iz STOP SHOP-a te nastavljaju.

Za kupnju iznad 20 eura

- Nakon odlične kupovine u STOP SHOP trgovinama, priuštite si omiljene street food specijalitete i osvježavajuće piće. STOP SHOP svojim vjernim kupcima daruje besplatne hamburgere, hot-dogove i pivo. U petak, 20. listopada, sačuvajte svoje račune, ali budite brzi jer častimo samo do isteka zaliha, poručili su.

Oktoberfest u Daruvaru/ Foto: STOP SHOP
Oktoberfest u Daruvaru/ Foto: STOP SHOP

Dodaju i to da svaka kupnja od 20 eura, bez obzira na broj i iznos pojedinačnih računa, donosi početak vikenda ispunjenog okusima.

- Stvorite nezaboravne trenutke u STOP SHOP-u Daruvar i osjetite dašak Münchena na vašem kućnom pragu. Dođite na dobro poznatu adresu – Ulica Augusta Šenoe 2B, 20. listopada od 16 do 20 sati i stvorite nove zajedničke uspomene, zaključili su iz STOP SHOP-a

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!