Fotografija: Skijalište na Kupresu/Foto: Saša Burić/CROPIX
Galerija
Skijalište na Kupresu/Foto: Saša Burić/CROPIX

Daruvarski školski sportski savez organizira dvodnevni "Ski Izlet" na Kupres

Ovaj izlet zapravo je zagrijavanje za Školu skijanja za osnovnoškolce s Daruvarskog područja i okolice koja se planira održati u veljači u trajanju 6 -7 dana na istom tom skijalištuŠkolski sportski savez grada Daruvara organizira Ski izlet u susjednu Bosnu i Hercegovinu, točnije na skijalište Kupres.

Riječ je mini pilot projektu, odnosno svojevrsnom zagrijavanju, uoči organizacije i provedbe Škole skijanja za osnovnoškolce s Daruvarskog područja i okolice koja se planira održati u veljači u trajanju 6 -7 dana na istom tom skijalištu.

Nova zimska aktivnost

- Želja nam je djeci omogućiti novu zimsku aktivnost, a projekt planiramo provesti za vrijeme praznika u veljači. Ovaj izlet zapravo nam je uvertira u taj projekt, a ujedno i prilika da se polaznici upoznaju sa skijalištem i našim domaćinima u Kupresu, kazao je predsjednik ŠSS grada Daruvara Aleksandar Vacka.

Dodao i to da je su osim osnovnoškolaca na ovaj izlet pozvani apsolutno svi, od učenika, studenta, parova, obitelji.

- Dobrodošli su svi koji žele dva dana između Božića i Nove godine provesti u prirodi, odmoriti se od svakodnevice, ali i usavršiti svoje skijaško znanje ili se tek upoznati s osnovnim tehnikama skijanja i zimskim rekreacijskim sadržajima, ističe Vacka.

Ograničen broj mjesta

Ski izlet na Kupres planiran je 28. i 29. prosinca, a broj mjesta je ograničen, stoga organizatori pozivaju zainteresirane građane da se što prije jave.

- Na Kupres idemo s jednim autobusom jer je Hotel Adria bukiran, odnosno ima točno toliko slobodnih mjesta. Cijena izleta iznosi između 80 i 100 eura po osobi (ovisno o broju prijava), a u nju je uključen prijevoz iz Daruvara, smještaj u spomenutom hotelu i polupansion, odnosno večera prvog dana i doručak drugi dan te ski pass za oba dana, poručio je Vacka.

Plakat Ski Izleta/ Foto: ŠSS Grada Daruvara
Plakat Ski Izleta/ Foto: ŠSS Grada Daruvara

Također, na samom skijalištu može se iznajmiti i skijaška oprema, što se dodatno naplaćuje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail adresu skolski.ss.daruvar@gmail.com, a odabir putnika vrši se kronološki, odnosno tko se prije javi.

Za više informacija možete se obratiti predsjedniku i tajniku Saveza i to na brojeve: Aleksandar Vacka - 098 670 533 i Petar Otković 099 693 7780.