Fotografija: Foto: Planinarsko društvo Petrov vrh
Foto: Planinarsko društvo Petrov vrh

Daruvarski planinari organiziraju kampiranje na Petrovom vrhu: "Svi su dobrodošli"

Svatko osigurava za sebe i svoju djecu hranu i piće, s tim da će dom biti otvoren, pa će se piće moći i tamo kupiti, dodaju organizatoriPlaninarsko društvo Petrov vrh ponovo organizira kampiranje na Petrovom vrhu, kako kažu, napokon je došlo vrijeme da na omiljenom izletištu Daruvarčana ponovno  pojavi mnoštvo šatora.

- Čekali smo s ovom objavom zato što je godina ćudljiva i prognoze za vikend nisu bile baš povoljne. No, sad to izgleda bolje i zato kampiranje organiziramo ovog vikenda, 24. i 25. lipnja, kažu iz PD Petrov vrh.

"Klopu si osigurava sami"

Dodaju i to da je susret otvoren za sve zainteresirane, od njihovih članova, prijatelja iz drugih društava, kao i svih ostalih građana Daruvar. 

- Svi koji volite boraviti i provesti vikend na otvorenom, spavati u šatoru i družiti se na malo opušteniji način ste dobrodošli. Prošle godine se pokazala odličnom odluka da ne organiziramo nikakvo kuhanje i pripremu hrane, pa ćemo tako nastaviti i ove godine. Znači svatko osigurava za sebe i svoju djecu hranu i piće, s tim da će dom biti otvoren, pa će se piće moći i tamo kupiti, dodaju organizator.

"Šetanje po dogovoru"

Kako kažu, prijave nisu potrebne, a zainteresirani se samo trebaju u subotu u poslijepodnevnim satima pojaviti na Petrov vrh.

- Sudionicima prepuštamo i slobodu dogovora o tome hoće li se organizirati kakva lagana šetnjica ili žele samo ugodno i opuštajuće druženje. Nadamo se da će nas još jednom vrijeme poslužiti i vidimo se na Petrovom vrhu, zaključili su iz PD Petrov vrh. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!