Fotografija: Otkazana je cvjetna manifestacija u Daruvaru/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Otkazana je cvjetna manifestacija u Daruvaru/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

DARUVARSKI CVJETNI SAJAM NEĆE SE ODRŽATI: "Zbog obilne kiše u najavi morali smo ga otkazati"

"Iako neki misle da smo trebali riskirati, to nije moguće. Jedan dio izlagača nema natkrivene štandove, a sav ostali dodatni program koji smo dogovorili, trebao se održati na otvorenom", pojašnjava direktoricaManifestacija "17. DARUVARSKI CVJETNI SAJAM", koja je bila planirana za sutra, 21. listopad 2023. godine, neće se održati zbog najave lošeg vremena.

Odluka je to organizatora - Turističke zajednice Daruvar-Papuk, Daruvaraki toplica i Grada Daruvara.

Kišno tokom cijeloga dana

- Na žalost, zbog pogoršanja vremenske prognoze za sutra, primorani smo otkazati naš Cvjetni sajam u cijelosti. Jednostavno, danas ujutro se prognoza drastično pogoršala, nema niti jedne "rupe" u danu bez padalina. Naši izlagači su trebali niti na zelenim površinama i nikako im loše i kišno vrijeme ne odgovora, kaže direktorica TZ Daruvar-Papuk Ivana Plažanin Vuković i napominje kako su s DHMZ-om provjerili detaljnu prognozu baš za Daruvar.

Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

- Potvrdili su nam naše strahove, odnosno da će kiša uistinu padati, kaže direktorica i poašnjava kako nažalost, neće biti odgode manifestacije.

Nema odgode

I to iz razloga što je kiša najavljena za veći dio idućega tjedna.

- Sljedeći vikend već kreću pripreme za dan Svih Svetih pa cvjećari i izlagači više neće biti dostupni. Iako neki misle da smo trebali riskirati, to nije moguće. Jedan dio izlagača nemaju natkrivene štandove, a sav ostali dodatni program koji smo već dogovorili, trebao se održati na otvorenom, pojašnjava direktorica.

Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Posjetila je kako ih sve zajedno uskoro čeka i proslava Martinja, a što se tiče Cvjetnog sajma, proljetni bi trebao biti najmanje u ovom obimu kakvog su ga planirali za sutra. Dakle, bogat, šarolik i raznovrstan.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!