Fotografija: Osim čišćenja okoliša oko planinarskog doma na Petrovom vrhu, ovoga vikenda možete planinariti do Virovitice, Stupčanice ili pak, pohoditi Moslavačku goru/Foto: PD Petrov vrh
Osim čišćenja okoliša oko planinarskog doma na Petrovom vrhu, ovoga vikenda možete planinariti do Virovitice, Stupčanice ili pak, pohoditi Moslavačku goru/Foto: PD Petrov vrh

Daruvarski "Bedaci" sutra hodaju do Virovitice, a virovitički planinari dolaze u Daruvar

U subotu će se čistiti okoliš oko planinarskog doma na Petrovom vrhu, a ovog vikenda možete planinariti do Stupčanice ili pak, pohoditi Moslavačku goruDARUVAR – Sutra, 22. travnja je Dan planete Zemlje. Već po običaju, planinari Planinarskog društva Petrov vrh obilježit će ga uređenjem okoliša oko planinarskog doma na Petrovom vrhu.

Kako nam kažu, svi su dobrodošli.

-Pozivamo vas da se opet odazovete akciji koja počinje u 16 sati. Poželjno je ponijeti motike i grablje, ali je dobra volja najvažnija, kažu daruvarski planinari.

Tri različite ture

Inače, u nadolazećim danima vikenda, ekipa planinara će i planinarenjem obilježavati Dan planeta zemlje.

- U subotu 22. travnja Bedaci kreću na put dug 60 km od Daruvara do Virovitice! Polazak je, kao i obično u 4:00. Zanimljivo je da Virovitičani dan kasnije, 23. travnja, u nedjelju, dolaze k nama u goste. Oni će planinariti od Petrovog vrha do Stupčanice i natrag, pa ako želite s njima polazak je u 9:00 sati.

Planinarenjima tu nije kraj, svi koji žele, u nedjelju 23. travnja mogu na izlet na Moslavačku goru. Potrebno se javiti Saši Šimeku (095 9154581) radi dogovora o detaljima, poručuju daruvarski planinari.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!