Fotografija: Ždralice će u subotu biti na gradskom trgu/ Foto: MojPortal/Ždralice Daruvar
Galerija
Ždralice će u subotu biti na gradskom trgu/ Foto: MojPortal/Ždralice Daruvar

Daruvarske Ždralice u subotu organiziraju donatorsko druženje na trgu: "Svratite na čaj i kolače"

"Godišnje provodimo 70-ak radionica koje su besplatne za sudionike, a koje financiramo iz različitih izvora. Dio novca osiguramo kroz projekte, a ostatak prikupljamo donacijama, kaže Suzana LipovacDaruvarske Ždralice u subotu na daruvarskom gradskom trgu organiziraju donatorsko druženje povodom Valentinova. Prema riječima predsjednice Udruge Suzane Lipovac, ovo je jedan u nizu događaja koji se održava u sklopu kampanje "Za izlazak iz zatvorenog kruga", koja je postavljena i na platformi "Čini pravu stvar".

Poklončići za donatore

- Naime, godišnje provodimo 70-ak radionica koje su besplatne za sudionike, a koje financiramo iz različitih izvoda. Dio novca osiguramo kroz projekte, a ostatak prikupljamo donacijama. Moram naglasiti da nam povremeno doniraju i tvrtke i pojedinci, a ta sredstva prijeko su nam potrebna za funkcioniranje, pojasnila je Lipovac.

Darove su same izradile/ Foto: Ždralice Daruvar
Darove su same izradile/ Foto: Ždralice Daruvar

Plakat/ Foto: Ždralice Daruvar
Plakat/ Foto: Ždralice Daruvar

Kako kaže, za ovo druženje pripremljeni su prigodni poklončići za sve donatore, kao svojevrsni znak zahvale, a vezani su uz Valentinovo.

- Sve će biti u znaku srca. Svi zainteresirani mogu nam se pridružiti u subotu, 11. veljače, od 9 do 13 sati u centru grada, zaključila je Suzana Lipovac, predsjednica Ždralica Daruvar. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku

Sve je u znaku Valentinova/ Foto: Ždralice Daruvar
Sve je u znaku Valentinova/ Foto: Ždralice Daruvar
Poklončići za donatore/ Foto: Ždralice Daruvar
Poklončići za donatore/ Foto: Ždralice Daruvar