Fotografija: Daruvarske toplice žele povezati lokalnu zajednicu, odnosno lokalne proizvođače i OPG-ove/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Daruvarske toplice žele povezati lokalnu zajednicu, odnosno lokalne proizvođače i OPG-ove/Foto: Daruvarske toplice

Daruvarske toplice pozivaju lokalne proizvođače na promociju svojih proizvoda gostima hotela

Ideja je povezati Daruvarske toplice, lokalne proizvođače i OPG-ove kroz uvrštenje lokalnih namirnica putem usluge doručka u restoranu Taverna - kaže Miran HusakDaruvarske toplice pozivaju sve proizvođače iz okolice Daruvara koji proizvode voće i povrće, namaze od voća i povrća, namaze od orašastih plodova, mliječne proizvode, suhomesnate proizvode kao što su domaća trajna kobasica ili šunka, mesne prerađevine, med, sokove od voća i povrća, čajeve, pekarske proizvode ili gljive na suradnju. Cilj ovog projekta pod nazivom "Doručak iz našeg k(raja) je promocija raznolikosti ponude prehrambenih domaćih proizvoda daruvarskog kraja.

Miran Husak iz Daruvarskih toplica/Foto: Mojportal.hr
Miran Husak iz Daruvarskih toplica/Foto: Mojportal.hr

- Prijedlog suradnje s lokalnim proizvođačima, odnosno plasman i predstavljanje njihovih proizvoda korisnicima usluga Daruvarskih toplica, pravi je timski rad našeg ravnateljstva, odjela nabave, odjela prehrane te odjela prodaje - rekao nam je Miran Husak, rukovoditelj Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica.

Obostrano zadovoljstvo

Naime, ideja je povezati Daruvarske toplice i lokalnu zajednicu, odnosno lokalne proizvođače i OPG-ove, kako kaže, kroz uvrštenje lokalnih namirnica u uslugu doručka u restoranu Taverna koji se nalazi u sklopu hotela Termal..

- Namirnice će biti atraktivno prezentirane i pravilno poslužene našim gostima, uz jasnu naznaku da se radi o domaćem, lokalnom proizvodu. Kroz plasman svojih proizvoda u Daruvarskim toplicama, proizvođači će dobiti i priliku predstaviti svoje kvalitetne domaće proizvode, dok će Daruvarske toplice svojim gostima omogućiti još kvalitetniju i bogatiju ponudu - istaknuo je Miran Husak.

Prijava

Iz Daruvarskih toplica poručuju da pri prijavi navedete koje proizvode nudite i kojim količinama raspolažete te jeste li u mogućnosti zadovoljiti kriterije visokih higijenskih standarda. Važno je da možete dostaviti ispravno deklarirane proizvode, a ukoliko raspolažete dovoljnom količinom namirnica, da ste u mogućnosti izdati e-račun.

Svoju informativnu ponudu pošaljite na e-mail adresu: nabava@daruvarske-toplice do 19. travnja, a s odabranim dobavljačima Daruvarske toplice će održati sastanak radi konačnog dogovora o dinamici isporuke i ostalim pitanjima suradnje.