Fotografija: Na predavanju možete saznati sve o uvođenju hrane kod djece od 6. mjeseca života/Foto: Marijo Basic/CROPIX, Niksa Stipanicev/CROPIX
Na predavanju možete saznati sve o uvođenju hrane kod djece od 6. mjeseca života/Foto: Marijo Basic/CROPIX, Niksa Stipanicev/CROPIX

Daruvarska Udruga mladih Nada organizira predavanje o uvođenju krute hrane bebama

Predavanje će se održati u Digitalnom inovacijskom centru, a o ovoj temi, koja je itekako zanimljiva roditeljima male djece, govorit će Mia ČondićDARUVAR - Daruvarska Udruga mladih Nada sutra, 12. svibnja organizira predavanje „Uvođenje krute hrane od 6. mjeseca života“.

Predavanje će se održati u Digitalnom inovacijskom centru Daruvar s početkom u 16 i 30 sati. O ovoj temi, koja je itekako zanimljiva roditeljima male djece, govorit će Mia Čondić, mag.nutr.

-Na predavanju možete saznati sve o uvođenju hrane kod djece od 6. mjeseca života, poručuju iz Udruge mladih Nada i pozivaju što veći broj građana da dođu.

Dodajmo, predavanja se održavaju u sklopu projekta “Podrška roditeljstvu - Sretna mama, sretna beba” te se provodi uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!