Fotografija: Andrea i Marko gnijezdo su svili u Slavonskom Brodu/Foto: RTL
Andrea i Marko gnijezdo su svili u Slavonskom Brodu/Foto: RTL

Daruvarčanin Marko Bogdan i njegova Andrea iz Braka na prvu na životnoj prekretnici: „Preselili smo u Slavoniju“

„Ovdje nam je mirnije, tu je obitelj i tu su prijatelji. Odluka je bila zajednička“, rekao je Marko koji uvodi u Hrvatsku svjetski popularan i nutritivno bogat acai, bobičasto voće iz Južne AmerikeAndrea i Marko prvo su živjeli zajedno u Zagrebu, a prije nekoliko tjedana svoj su život odlučili nastaviti u Slavonskom Brodu, piše RTL.

-Odlučili smo se iz Zagreba preseliti u Slavonski Brod. Andrea je dobila novu poziciju, a ja imam takav posao da ga mogu raditi od doma. Ovdje nam je mirnije, tu je obitelj i tu su prijatelji. Odluka je bila zajednička, rekao je Marko Bogdan.

On i Andrea Kukolj upoznali su se u showu 'Brak na prvu', spojili su ih eksperti, a nakon završetka snimanja odlučili su kako je njihovoj vezi došao kraj. Ipak, mjeseci razdvojenosti ponukali su ih da shvate kako su stvoreni jedan za drugog. Osim čvrste veze pune povjerenja i razumijevanja, kako nam je rekao Marko, grade i poslovnu priču.

Uvode svjetski popularan acai

-Kako je ljeto krenulo, a sezona i turisti sve više dolaze na naš Jadran, tako se i obujam poslovanja našeg 'Zdrawog Kutka', agencije za otvaranje Juice barova i zdravih restorana povećao. Ovaj tjedan idemo na jadransku turneju gdje ćemo obići naše nove i postojeće klijente budući da na hrvatsko tržište u suradnji sa Zenberry uvodimo svjetski popularan i nutritivno bogat acai, bobičasto voće iz Južne Amerike koje sadrži mnogo hranjivih tvari i smatra se supervoćem jer je prepuno antioksidansa, bogatih minerala, zdravih masnih kiselina, a sadrži malo šećera. Obično dolazi u smrznutom obliku i idealan je za ukusne smoothie, zdjelice, deserte i druge veganske opcije, rekao je Marko, uvijek pun odličnih poslovnih ideja, u čemu mu je sada velika potpora i Andrea.

U 'Braku na prvu' često su nastajale razmirice zbog njihovih poslova, ali uspjeli su ih razriješiti i pronaći kompromis.

-Puno smo razgovarali o našim poslovima nakon showa, međusobno smo shvatili kako funkcioniramo te problema oko toga više nema. No, ostaje uvijek opcija da zajedno stvaramo. Znali smo se zakačiti i oko društvenih mreža, ali sada je poprilično jasno da ih koristim zbog posla, rekao je Marko prije nekoliko mjeseci za RTL.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!