Fotografija: Daruvarčani se kući ponovno vraćaju s hrpom medalja/ Foto: Nera Sakar
Galerija
Daruvarčani se kući ponovno vraćaju s hrpom medalja/ Foto: Nera Sakar

Daruvarčani na susretima djece hrvatskih branitelja u Savudriji osvojili hrpu medalja

"Iskrene čestitke svoj djeci koja su sudjelovala na igrama kao i voditeljima koji su ih pazili sve dane", kaže predsjednik UHDDR-a Daruvar Željko VučinaČetrnaestero djece iz Daruvara i susjednih općina i ove je godine sudjelovalo na Igrama djece hrvatskih branitelja u Savudriji, koje su danas i službeno završile. Osim mališana, daruvarsku delegaciju činilo je i troje voditelja.

Daruvarska delegacija/ Foto: Nera Sakar
Daruvarska delegacija/ Foto: Nera Sakar

- Naši mali natjecatelji i ove su godine bili izvrsni te su osvojili pregršt medalja i postigli odlične rezultate. Konkretnije, Ema Jerman osvojila je zlato u modeliranju za mlađe uzraste, dok je u istom natjecanju Iva Brletić bila srebrna. Nadalje, par Elena Mihatović i Mila Lovrinčević osvojile su brončanu medalju kod starijih uzrasta u stolnom nogometu, Leo Munić bio je zlatni kod mlađeg uzrasta u igranju PlayStationa 4, dok je u glazbenoj radionici Ivana Jaković bila srebrna u mlađoj kategoriji, a Ana Marija Tunić brončana kod starijih uzrasta.

Ekstremni uvjeti

Iskrene čestitke svoj djeci koja su sudjelovala na igrama kao i voditeljima koji su ih pazili sve dane, posebice za vrijeme kupanja, kaže predsjednik G.O. UHDDR Daruvar Željko Vučina.

Osvajači medalja u Savudriji/ Foto: Nera Sakar
Osvajači medalja u Savudriji/ Foto: Nera Sakar
Druženje u Istri/ Foto: Nera Sakar
Druženje u Istri/ Foto: Nera Sakar

Dodaje i to da su natjecanja održana u ekstremnim vremenskim uvjetima s jakom kišom, burom i hladnoćom te su neka morala biti i odgađana. 

Daruvarčani redovito sudjeluju na Igrama/ Foto: Nera Sakar
Daruvarčani redovito sudjeluju na Igrama/ Foto: Nera Sakar

- Uz velike napore domaćina i organizatora sve je uspješno privedeno kraju te su djeca nakon podjele lunch paketa krenula svojim kućama. Nadamo se ponovnom druženju sljedeće godine i hvala svima koji su pomogli u organizaciji, zaključio je Vučina.

Svi su zadovoljni organizacijom/ Foto: Nera Sakar
Svi su zadovoljni organizacijom/ Foto: Nera Sakar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!