Fotografija: Foto: MojPortal.hr
Galerija
Foto: MojPortal.hr

Daruvar vam daje poslovni prostor sa opremom za NULA kuna u startu, javite se dok nije kasno!

Zbog poticajnih mjera zakup radnih jedinica u 2022. godini je besplatan, 2023. će se plaćati 25 posto od ukupne cijene, godinu iza toga 50 posto i 2025. godine 80 postoGrad Daruvar poziva sve zainteresirane poduzetnike da se jave na Javni poziv za zakup radnih jedinica u Digitalnom inovacijskom centru Daruvar.

U Digitalnom inovacijskom centru Daruvar dostupno je 20 radnih jedinica raspoređenih u četiri prostora, a cijene radnih jedinica kreću se od 500 do 700 kuna. Radna jedinica daje se u zakup na određeno vrijeme od 5 godina.

Digitalni inovacijski centar nakon potpune obnove zgrade/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković
Digitalni inovacijski centar nakon potpune obnove zgrade/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković

- Trenutno imamo prijave troje poduzetnika za osam radnih jedinica, a otvaranja idu 15 dana po primitku Zahtjeva. Pripremamo ugovore i uskoro ćemo imati potpisivanje s onima koji su se javili na Javni poziv. Bitno je napomenuti da zbog poticajnih mjera zakup radnih jedinica u 2022. godini je besplatan, 2023. će se plaćati 25 posto od ukupne cijene, godinu iza toga 50 posto i 2025. godine 80 posto - rekla nam je Danica Cetin Pajer, pročelnica za gospodarstvo, graditeljstvo, prostorno uređenje I komunalne djelatnosti Grada Daruvara.

Pročelnica za gospodarstvo Danica Cetin Pajer/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković
Pročelnica za gospodarstvo Danica Cetin Pajer/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković

Prvi poduzetnički inkubator u Daruvaru nalazi se u Strossmayerovoj 32A, odnosno u zgradi gdje se nekad nalazio Radio Daruvar. Zgrada ukupne površine 414,51 kvadratni metar potpuno je obnovljena te se pretvorila u modernu multifunkcionalnu zgradu s prilagođenim radnim jedinicama u kojim se nalazi najnovija računalna i druga oprema, audio i video studio, aktivne tihe zone i čajna kuhinja. Uređen je i prostor za prezentacije, edukacije i konferencije, a mala i srednja poduzeća, postojeći i budući startupovi, freelanceri i svi ostali koji pokreću neki biznis ove će godine moći dobiti poslovni prostor za 0 kuna.

DIH ima i moderni audio/video studio/Foto: MojPortal.hr
DIH ima i moderni audio/video studio/Foto: MojPortal.hr
Kuhinja u DIH-u/Foto: MojPortal.hr
Kuhinja u DIH-u/Foto: MojPortal.hr

Svi koji zadovoljavaju uvjete navedene u Javnom pozivu mogu Zahtjev za zakup s propisanom dokumentacijom poslati poštom preporučeno na adresu Grada Daruvara, Trg kralja Tomislava 14, 43 500 Daruvar. Javni poziv je otvoren trajno.

Za više informacija i potrebne obrasce posjetite OVAJ link.