Fotografija: Radovi bi trebali biti gotovi do 23 sata, a možda završe i ranije/ Foto: Matija Djanješić/CROPIX (ilustracija)
Radovi bi trebali biti gotovi do 23 sata, a možda završe i ranije/ Foto: Matija Djanješić/CROPIX (ilustracija)

Daruvar, Doljani i općina Končanica cijeli dan neće imati plina

Plinacro će u sklopu aktivnosti održavanja i razvoja objekata transportnog sustava, danas od 7 do 23 sata obavljati strojarske radove na plinovodu DN150 Omanovac - DaruvarZbog radova na magistralnom plinovodu danas cijeli dan plina neće imati grad Daruvar, Doljani i općina Končanica.

Iz Darkom distribucije plina d.o.o su izvjestili kako će Plinacro u sklopu aktivnosti održavanja i razvoja objekata transportnog sustava, danas od 7 do 23 sata obaviti strojarske radove na plinovodu DN150 Omanovac - Daruvar.

Zbog toga je u navedenom terminu nužno obustaviti isporuku plina korisnicima preko sljedećih priključaka: • Daruvar - 3 bar - Daruvar • Doljani - 3 bar - Doljani • Končanica - 3 bar – Končanica, kako bi se radovi obavili na siguran i pouzdan način.

- Plin je zatvoren dolje kod klaonice, radovi su u Ljudevit selu, a mijenjaju se zaporni ventili. Iz tvrtke Plinacro su najavili da će radovi trajati do 23 sata, a najvjerojatnije će se oni završiti i ranije. Bez plina su trebali danas ostati samo Daruvar i Doljani, ali ujutro su nam javili da će i općina Končanica ostati bez plina. Nije do nas nego do operatera transportnog sustava, a mi smo priključeni na njihov sustav- rekao nam je direktor Darkom distribucije plina d.o.o., Igor Slivar.