Fotografija: Novi smještajni kapaciteti u srcu Daruvara/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Novi smještajni kapaciteti u srcu Daruvara/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Daruvar dobio šest novih smještajnih kapaciteta: "Sad imamo raznovrsnost, a to gosti traže"

"Dva studio apartmana i četiri apartmana koji su locirani u užem središtu grada i koji zasigurno obogaćuju ponudu smještajnih objekata", pojašnjava Plažanin VukovićDARUVAR – Od ove godine Daruvar se može pohvaliti s novim smještajnim kapacitetima. Potvrdila nam je tu informaciju Ivana Plažanin Vuković, direktorica Turističke zajednice Daruvar-Papuk.

- U siječnju 2024. godine otvoreno je nekoliko novih smještajnih kapaciteta u Daruvaru i to dva studio apartmana i četiri apartmana koji su locirani u užem središtu grada i koji zasigurno obogaćuju ponudu smještajnih objekata na području destinacije Daruvar-Papuk. Ono što je iznimno bitno za svaku turističku destinaciju jest raznovrsnost smještajnih objekata kako bi za svaki gost mogao naći ono što njemu najbolje odgovara sukladno potrebama.

Gosti oduševljeni

Isto tako, gosti budu uvijek iznenađeni, pa to nerijetko i naglase kada dođu kod nas u Turistički ured, kako su smještajni objekti moderno uređeni, uredni i čisti, a domaćini ljubazni i uvijek na raspolaganju. Ujedno im se sviđa što im je sve u Daruvaru blizu, pojašnjava direktorica i podsjeća što sve od smještajnih kapaciteta imaju.

- Na području grada Daruvara u skupini smještaja u domaćinstvu imamo registrirana dva hotela (Hotel Mladimir*** i Lječilišni hotel Termal*** s depandansom Arcadia***). Što se tiče privatnog smještaja, registrirano je 6 soba, 6 studio apartmana, 17 apartmana i 6 kuća za odmor.

Što se tiče smještaja u seljačkom domaćinstvu, registrirana su i 4 smještajna objekta od koji neki imaju registrirane sobe, apartmane te kuću za robinzonski smještaj. Objekti se nalaze jedan u Daruvaru, dva u Diošu u Općini Končanica i jedan u Donjim Sređanima na području Općine Dežanovac. Na području općine Sirač registrirana je i Lovačka kuća, zaključuje Ivana Plažanin Vuković.

Na fotografijama ispod pogledajte kako izgledaju novi smještajni kapaciteti u srcu Daruvara.

Apartman Nika/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Apartman Nika/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Apartman Lustig/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Apartman Lustig/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Apartman Vista Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Apartman Vista Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Studio apartman Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Studio apartman Daruvar/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Studio apartman Tara/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Studio apartman Tara/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!