Fotografija: Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček u svom uredu/Foto: MojPortal.hr
Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček u svom uredu/Foto: MojPortal.hr

Daruvar daje 112.500 kuna poticaja poduzetnicima na području grada

Grad Daruvar je u ovom posljednjem krugu programa prihvatio zahtjeve deset poduzetnika za dodjelom poticaja, od kojih je sedam bilo za zapošljavanje radnika, a tri za početak obavljanja registrirane djelatnostiGrad Daruvar nastavlja s dodjelom poticaja po Programu poticanja poduzetništva Grada Daruvara u 2020. godine. 

Grad je u u ovom posljednjem krugu navedenog programa prihvatio zahtjeve deset poduzetnika za dodjelom poticaja, od kojih je sedam zahtjeva bilo za zapošljavanje sedam radnika, a tri za dodjelu poticaja za početak obavljanja registrirane djelatnosti.

Potpisivanje ugovora

Slijedom realizacije Programa poticanja poduzetništva Grada Daruvara u 2020. godine, u četvrtak  17. prosinca, potpisivat će se Ugovori o korištenju poticaja za zapošljavanje, odnosno za početak obavljanja registrirane djelatnosti.

U ime Grada Daruvara kao davatelja poticaja, ugovore će potpisati gradonačelnik Damir Lneniček.

Grad pomaže

- Drago mi je što Grad Daruvar već četvrti put ove godine nastavlja s dodjelom poticaja za poduzetnike i obrtnike, a u ovom zadnjem natječaju, dodijelit ćemo 112.500 kuna. Posebno se zahvaljujem našim poduzetnicima i obrtnicima koji su se odlučili zaposliti naše sugrađane i drago mi je što im Grad Daruvar u tome može pomoći, rekao nam je gradonačelnik Daruvara, Damir Lneniček.

Zbog poštivanja nužnih epidemiološkim mjera, ugovori za dodjelu poticaja bit će potpisivani u Velikoj vijećnici u 9 i 10 sati prema utvrđenom rasporedu potpisivanja ugovora.