Fotografija: Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar
Galerija
Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar

Darkom u četvrtak i petak ponovo dijeli plave, žute i smeđe kante. Pogledajte u kojim ulicama

Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima od 8 do 14 sati, dok će se od 14 do 17 sati spremnici moći osobno preuzeti na početku Strme ulice (kod nogometnog igrališta), kažu iz DarkomaDaruvarsko komunalno poduzeće Darkom nastavlja s podjelom spremnika za koristan otpad. U četvrtak i petak žute, plave i smeđe kante dijelit će se u ulicama Strma, Mlinska, Vinogradski dol i Toplički dol. 

- Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima od 8 do 14 sati, dok će se od 14 do 17 sati spremnici moći osobno preuzeti na početku Strme ulice (kod nogometnog igrališta), kažu iz Darkoma.

Smeđi spremnici za sada se ne prazne

Također, podsjećaju i na to da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne, a o datumu početku njegovog odvoza, putem smeđih spremnika, obavijestit će u novom rasporedu odvoza i edukacijskom letku.

Plavi spremnici namijenjeni su prikupljanju papira/Foto: Darkom Daruvar
Plavi spremnici namijenjeni su prikupljanju papira/Foto: Darkom Daruvar

Nadalje, kada će na red doći naselja, točnije gradske kvartove, čiji stanovnici još uvijek nisu dobili spremnike, obavijestit će naknadno.

- Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180. Isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostavit ćemo ljepši i čišći okoliš. Za ljepši Daruvar, zaključili su iz Darkoma.

Zaduženje druge osobe

Podsjetimo, pri preuzimanju spremnika obvezan je potpis, a spremnici se daju samo korisnicima koji koriste uslugu odvoza MKO. Uz osobno preuzimanje, korisnici mogu zadužiti i drugu osobu koja će u njihovo ime preuzeti spremnike, a ta druga osoba će upisati svoj OIB i dati svoj potpis. Korisnik koji ima dva zelena spremnika dobiva po jedan spremnik za koristan otpad.

Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar
Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar