Fotografija: Foto: Ante Cizmic/CROPIX
Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Darkom: "Pozivamo mještane općine Sirač da se na vrijeme prijave za odvoz glomaznog opada"

Za naručivanje odvoza glomaznog otpada potrebno je popuniti obrazac, a rok za predaju zahtjeva je 31. svibanj, poručuju iz DarkomaIz daruvarskog Darkoma obavještavaju korisnike javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Sirač da se na vrijeme jave ako žele da im se odveze glomazni otpad.

Rok 31. svibanj

- Za naručivanje odvoza glomaznog otpada potrebno je popuniti obrazac Zahtjeva za preuzimanje otpada koji možete pronaći na službenoj web stranici ili u prostoru Darkom-a pored blagajne. Rok za predaju zahtjeva za je do 31. svibnja, poručili su iz Darkoma. 

Dodaju i to da popunjeni obrazac možete predati osobno na adresi Darkom-a d.o.o, Kolodvorska 23, Daruvar, poslati poštom ili na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr.

- Po zaprimljenom i popunjenom obrascu povratno će se javiti djelatnik Darkom-a d.o.o. te izvijestiti o datumu odvoza glomaznog otpada, kažu iz Darkoma.

Godišnje jedno besplatno skupljanje

Inače, Darkom d.o.o. u okviru javne usluge jednom u kalendarskoj godini preuzima glomazni otpad od korisnika usluge kategorije kućanstvo na lokaciji obračunskog mjesta bez naknade u najvećoj količini do ukupno 5m³.

- Korisnik usluge mora imati podmirena sva dugovanja prema davatelju javne usluge. Preuzimanje većeg volumena od 5m³ otpada naplaćuje se prema cjeniku davatelja usluge, zaključili su iz Darkoma.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!